Τζένι Γκαρθ: ο τσακωμός που έφερε τον χωρισμό

20.11.2013
Τελικά ακόμη ένας έρωτας που φαινόταν "μεγάλος" μας τελείωσε και η "Κέλι" του Μπέβερλι είναι ξανά εργένισσα.

Πριν από λίγους μήνες, η Τζένι Γκαρθ (Jennie Garth) είχε μιλήσει ανοιχτά για τον αγαπημένο της, Μάικλ Σίμπο (Michael Simbo) ομολογώντας ότι ύστερα από πολλά "βάσανα", ήταν εκείνος που της πρόσφερε το λιμάνι που είχε τόσο πολύ ανάγκη.

Πάει, όμως, και αυτό. Τελείωσε, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Cover Media.

Σύμφωνα με πληροφορίες του E! News, ο χωρισμός ήρθε ύστερα από ένα "καταστροφικό" σαββατοκύριακο και έναν πολύ άγριο τσακωμό.

Λέγεται, λοιπόν, ότι η 41χρονη Γκαρθ και ο καλός της, οι οποίοι είχαν αρχίσει να βγαίνουν μαζί από το καλοκαίρι, ταξίδεψαν στο Όστιν του Τέξας για να παρακολουθήσουν το αμερικανικό Γκραν Πρι της Φόρμουλα 1.

Το ζευγάρι φαίνεται ότι άρχισε έναν τρικούβερτο καυγά, που τους έφερε σπίτι νωρίτερα από το αναμενόμενο και... χώρια.

Επίσημη ανακοίνωση ακόμη δεν έχουμε, αλλά αν όντως ισχύει η πληροφορία σίγουρα θα την έχουμε σύντομα καθώς η ηθοποιός που έγινε διάσημη από τον ρόλο της στην τηλεοπτική επιτυχία των '90s, "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", γενικά φροντίζει να ενημερώνει τον κόσμο της για τα προσωπικά της.

σο για τον πρώην σύζυγο, Πίτερ Φασινέλι (Peter Faccineli); Εκείνος έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της "καυτής" Τζέιμι Αλεξάντερ (Jamie Alexander) και τον "κρατάει" γερά...

Ζ. Κ.