Τζένιφερ Λόρενς: γιατί επιτίθεται στη Μάιλι;

12.11.2013
Σαν τη μέρα με τη νύχτα "μοιάζουν" οι δύο νεαρές κυρίες της σόουμπιζ στο πώς αντιμετωπίζουν τα φώτα της δημοσιότητας και η βραβευμένη ηθοποιός αποφασίζει να διαχωρίσει τελείως τη θέση της.

Η Τζένιφερ Λόρενς (Jennifer Lawrence) έχει μεγάλες φούριες αυτό τον καιρό καθώς τρέχει από πρεμιέρα σε πρεμιέρα της δεύτερης ταινίας του επιτυχημένου φραντσάιζ "Hunger Games" στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Με αυτή την ευκαιρία, λοιπόν και με αφορμή την τελευταία προκλητική εμφάνιση της Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) δημοσιογράφοι της εκπομπής Newsnight του BBC ζήτησαν τη γνώμη της για το παράδειγμα που δίνει στους νέους η 20χρονη ποπ σταρ.

"Είναι κομμάτι της βιομηχανίας του θεάματος που πουλάει. Το σεξ πουλάει και για κάποιον αηδιαστικό λόγο το 'νέο σεξ' πουλάει ακόμη περισσότερο", απάντησε κατηγορηματικά η 23χρονη φρεσκοκουρεμένη Λόρενς τονίζοντας –χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα της Σάιρους- ότι "μερικοί άνθρωποι, έτσι νιώθουν καλύτερα, έτσι νιώθουν σέξι".

Όσο για την πιο διακριτική στάση που κρατά η ίδια; Η Τζένιφερ ξεκαθαρίζει ότι όσο πρωταγωνιστεί σε ταινίες που βλέπουν νεαρά κορίτσια, σκοπεύει να "παίρνει συνειδητές αποφάσεις" για να θέτει το καλό παράδειγμα.

Ακούει η Μάιλι;;

Ζ. Κ.