Καγιά: Ερωτευμένη με τον πρώην της Βατίδου;

12.11.2013
Για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο με το Νίκο Κριθαριώτη κυκλοφορούν φήμες για νέο έρωτας της Βίκυς Καγιά.

Το μοντέλο από τότε που χώρισε με τον επιχειρηματία, το έχει ρίξει έξω με τους φίλους της, που στάθηκαν άξιοι στο πλευρό της στις δύσκολες στιγμές του διαζυγίου. Έλα, όμως, που τώρα δημοσιεύματα θέλουν την Καγιά να έχει βρει και άλλο στήριγμα, όχι και τόσο... φιλικό.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, έχει έρθει πολύ κοντά με τον πρώην σύντροφο της Εύης Βατίδου! Και συγκεκριμένα με τον Ηλία Κρασσά, τον γνωστό mr. Fresh ο οποίος χώρισε με την Βατίδου πριν λίγο καιρό μετά από ένα χρόνο σχέσης. Έτσι οι δύο χωρισμένοι... παρηγορούν ο ένας τον άλλον.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τούς τσάκωσε σε βόλτα στα βόρεια προάστια, που ήρθαν και φούντωσαν τις φήμες περί ειδυλλίου. Τι απαντά, όμως, η ίδια η Καγιά στα τελευταία δημοσιεύματα;

«Με τον Ηλία και την αδερφή του, την Βαλεντίνη, είμαστε χρόνια φίλοι και συνεργαζόμαστε. Είναι πολύ καλός μου φίλος, δεν έχουμε σχέση!», δήλωσε κατηγορηματικά στην Espresso.

Και πρόσθεσε: «Έχω επαναπροσδιορίσει πολλά πράγματα στη ζωή μου και θα με δείτε με πολλούς ανθρώπους έξω. Δεν σημαίνει, όμως, πως με όποιον κυκλοφορώ ή φωτογραφίζομαι συνδέομαι και αισθηματικά!».