Μητρόπουλος: Υιοθετεί το γιο της Νένας Χρονοπούλου

23.09.2013
Μεγάλη αδυναμία στο γιο της Νένας Χρονοπούλου έχει ο Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος προχώρησε σε μία σπουδαία κίνηση αποδεικνύοντας την αγάπη του για τον μικρό Χρήστο.

Ο βετεράνος των γηπέδων προχωράει στην υιοθεσία του γιου της συζύγου του, θέλοντας έτσι να τού δώσει το επίθετο του. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Espresso, η κίνηση του Μητρόπουλου συγκίνησε ιδιαίτερα την Χρονοπούλου, η οποία μαζί με το γιο της πέρασε δύσκολες ώρες μετά το θάνατο του πατέρα του.

Εξάλλου, ο μικρός είχε υποστεί ισχυρό σοκ και δεν μιλούσε και ο Μητρόπουλος ήταν αυτός που τον βοήθησε να πει τα πρώτα του λόγια. Ο δικηγόρος του ζευγαριού Κώστας Παύλου μιλά στην Espresso για την επικείμενη υιοθεσία, όπου ο μικρός Χρήστος, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα λέγεται: Μαυράκης – Μητρόπουλος.

"Η κυρία Χρονοπούλου, ύστερα από χρόνια ταλαιπωρίας, κατάφερε να ανταπεξέλθει των δυσκολιών που αντιμετώπισε με την υγεία του μικρού Χρήστου. Σ\' αυτήν την προσπάθεια αρωγός ήταν ο Τάσος Μητρόπουλος. Η αγάπη του για τον Χρήστο θα υπογραμμιστεί με την προσπάθεια που αρχίζει ώστε να υιοθετήσει τον μικρό. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να συγκεντρωθούν τα ανάλογα έγγραφα ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της υιοθεσίας" αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας.