Ο Ντεπ μιλά για τον χωρισμό από την Παραντί

19.06.2013
Έναν χρόνο μετά την επίσημη λήξη της σχέση του με την επί χρόνια σύντροφο και μητέρα των παιδιών του, ο διάσημος ηθοποιός ανοίγει τα χαρτιά του.

Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) και η Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis) ήταν ζευγάρι επί 14 χρόνια πριν χωρίσουν τον Ιούνιου του 2012, χωρίς όμως να έχουν παντρευτεί ποτέ.

Τα δύο παιδιά τους, Λίλι Ρόουζ και Τζακ είναι σήμερα 14 και 11 χρονών αντίστοιχα και σύμφωνα με τον 50χρονο σταρ αποτελούν και τη βασική "έννοια" τόσο για τον ίδιο όσο και για την 40χρονη μαμά τους.

"Τα τελευταία δύο χρόνια είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα", αποκάλυψε στο περιοδικό "Rolling Stone όπου είναι εξώφυλλο αυτό τον μήνα ο Ντεπ συμπληρώνοντας ότι "μερικές φορές το συναίσθημα ήταν αρκετά δυσάρεστο, όπως είναι όμως στις περιπτώσεις που υπάρχουν παιδιά στη μέση".

"Οι σχέσεις είναι πολύ δύσκολες", παραδέχτηκε ο Τζόνι μιλώντας "ειδικά για τις περιπτώσεις σαν τις δικές τους που επιβάλλουν πολλά και μακρόχρονα ταξίδια.

"Δεν ήταν εύκολο για εκείνη. Δεν ήταν εύκολο για μένα. Δεν ήταν εύκολο για τα παιδιά", παραδέχτηκε ο διάσημος ηθοποιός τονίζοντας πως ό,τι και να γίνει, οι ζωή του θα είναι πάντα συνυφασμένη με αυτή της Βανέσα Παραντί λόγω των παιδιών τους.

Κατά τα άλλα, οι φήμες θέλουν τον Ντεπ –ο οποίος στα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του- να θέλει να βιάζεται να ξαναγίνει πατέρας με τη νυν αγαπημένη του, Άμπερ Χερντ (Amber Heard).

Ζ. Κ.