Άγριος καβγάς Θεοφάνους για ένα... πιάνο

19.06.2013
Μία εμφάνιση σε μαγαζί της Κύπρου ήταν να κάνει ο Γιώργος Θεοφάνους με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, αλλά τελικά ένας άγριος καβγάς την ακύρωσε τελευταία στιγμή.

Όχι μη σκιάζεσαι και ο καβγάς δεν έπαιξε μεταξύ τους. Οι σχέσεις τους μετά την τελευταία αποκατάσταση τους, είναι άψογες. Ο κακός ο χαμός έγινε ανάμεσα στον Θεοφάνους και τον Κύπριο επιχειρηματία και όπως ακούσαμε στην Μεσημεριανή Μελέτη, αιτία ήταν ένα... πιάνο!

600 περίπου άτομα, σου λέει, περίμεναν τον Θεοφάνους με τον Χριστοφόρου σε κέντρο της Λεμεσού και μπορεί το δίδυμο να έφτασε στο μαγαζί, όμως δεν βγήκε ποτέ και ο κόσμος έμεινε... παγωτό. Γιατί βλέπεις, στα παρασκήνια έγινε του... κιγκλιδώματος, αφού ο συνθέτης έγινε έξαλλος όταν, αντί για πιάνο, αντίκρισε ένα αρμόνιο!

Αμέσως ζήτησε να δει τον επιχειρηματία κι εκείνος του απάντησε ότι δεν βρήκε πουθενά πιάνο.

«Ολόκληρη Κύπρος και δεν βρήκες ένα πιάνο να μου φέρεις; Δεν ζήτησα ούτε μπράβους, ούτε κάτι υπερβολικό. Ένα πιάνο για να παρουσιάσουμε σωστά το πρόγραμμα...», φέρεται να απάντησε έξαλλος ο συνθέτης, απειλώντας ότι θα βγει στη σκηνή και θα ενημέρωνε τον κόσμο τι έχει συμβεί.

Αυτό ήταν. Ο επιχειρηματίας έγινε έξαλλος, τα αίματα άναψαν και οι βρισιές κι επιθέσεις κατά του Θεοφάνους και Χριστοφόρου, έδωσαν και πήραν. Έτσι, οι δυο τους αποχώρησαν και πήγαν σε πάρτι κοινής τους φίλης.

Πάντως, οι ιδιοκτήτες του κέντρου υποστηρίζουν πως πιάνο υπήρχε, αλλά έλειπε ένα συγκεκριμένο εξάρτημα. Μάλιστα, τονίζουν ότι ο Θεοφάνους όχι μόνο ήταν ενήμερος, αλλά με το ίδιο μουσικό όργανο έχει παίξει μουσική και σε άλλες εμφανίσεις του!

Η πλευρά του Θεοφάνους επιμένει ότι δεν υπήρχε πιάνο, ενώ λέει ότι ο ιδιοκτήτης... χτύπησε τον Χριστοφόρου και τον έριξε στο πάτωμα, όταν ο τραγουδιστής πήγε να ηρεμήσει τα πνεύματα!