Η Βικτόρια, η Χάρπερ και το... κραγιόν!

30.05.2013
Μπορεί να είναι ένα από τα πιο διάσημα παιδιά της σόουμπιζ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η δεσποινίς Μπέκαμ (Beckham) δεν υπακούει σε κανόνες που βάζει η μαμά!

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) αποκάλυψε μία ιδιαίτερα αυστηρή –και δη στυλιστική- απαγόρευση που εφαρμόζει όσον αφορά στη μοναχοκόρη της.
Χάρπερ (Harper) και κραγιόν ποτέ μαζί!

"Δεν μπορώ να βαφτώ όταν η Χάρπερ είναι μπροστά γιατί θα με μιμηθεί στο λεπτό", υποστήριξε η 39χρονη πολύτεκνη μανούλα σταρ παρόλο που συμπλήρωσε ότι με τρεις αδελφούς, η μικρούλα της είναι μάλλον "αγοροκόριτσο".

Στη συνέχεια, η Βικτόρια αναφέρθηκε στον μικρότερο γιο της, Κρουζ (Cruz) και στις απορίες του που της δίνουν τη δυνατότητα να του μιλήσει για ζητήματα αξίας και ουσίας.

"Γιατί είναι καλό να είσαι διάσημος, μαμά;", ρώτησε ο Κρουζ τη μαμά Βικτόρια και εκείνη βρήκε ευκαιρία να του εξηγήσει ότι "όταν είσαι διάσημος έχεις συγκεκριμένη δύναμη να κάνεις καλά πράγματα".

"Έτσι ξεκινήσαμε να μιλάμε για τη φιλανθρωπία και ο Κρουζ κατάλαβε ακριβώς τι εννοούμε αφού αμέσως είπε: 'Όταν οι άνθρωποι θα με ακούν, τότε θα μπορώ να στέλνω και μερικά καλά μηνύματα". Εύγε…

Κατά τα άλλα η μικρή Χάρπερ είναι μάλλον "αυτοκόλλητη" με τον μπαμπά Ντέιβιντ (David) με τον οποίο πρόσφατα είχαν και ένα δημόσιο και πολύ πολύ γλυκό τετ-α-τετ.

Ζ. Κ.