Μόνικα Μπελούτσι: "Το ζώδιό μου με κάνει ανασφαλή"

20.05.2013
"Η απόλυτη γυναίκα", όπως την αποκαλούν άντρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο αποκαλύπτει γιατί δεν νιώθει πάντα όμορφη και σέξι.

Η Μόνικα Μπελούτσι (Monica Belucci) παραμένει εδώ και χρόνια μια από τις όμορφες και σέξι γυναίκες στον κόσμο, ωστόσο, όπως παραδέχεται η ίδια, αυτή της την πλευρά δεν την έχει αποδεχτεί ακόμη 100%. Και εξηγεί γιατί.

"Το να είναι κανείς σέξι δεν μπορεί να γίνει με το ζόρι. Πρόκειται για κάτι που έρχεται φυσιολογικά και δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Μερικές φορές νιώθω σέξι, αλλά είμαι Ζυγός, έτσι νιώθω επίσης ανασφαλής πολλές φορές", αποκάλυψε μιλώντας στη βρετανική έκδοση του "Marie Claire" η 48χρονη καλλονή η οποία από το 1999 είναι παντρεμένη με τον Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ (Vinsent Cassel) και έχουν μαζί δύο κόρες την 9χρονη Ντέβα (Deva) και την 3χρονη Λεονί (Leonie).

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Μόνικα αναφέρθηκε στην "αφόρητη" -όπως την αποκάλεσε- πίεση που ασκείται στις ηθοποιούς του Χόλιγουντ να "να διατηρούν την εμφάνισή τους όσο περισσότερο γίνεται", δηλώνοντας πως η ίδια "αρνείται να υποκύψει αποδεχόμενη απόλυτα τον χρόνο που περνά".

"Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να σε νοιάζει αν δείχνεις μεγάλος. Απλά πρέπει να το αντιμετωπίσεις και να αντιληφθείς ότι δεν είναι απαραίτητα κακό", συνέχισε η Μπέλούτσι συμπληρώνοντας ωστόσο ότι υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορεί κανείς να κάνει για να κρατήσει τον χρόνο "ελεγχόμενο", όπως ο βελονισμός προσώπου για παράδειγμα, τον οποίο έχει μόλις αρχίσει να "ψάχνει".

Ζ. Κ.