Δημητρίου: Επιχειρηματίας τη σέρνει στα δικαστήρια. Τι λέει η αοιδός

09.04.2013
Πήρε την προκαταβολή, της έκλεισαν δωμάτιο σε ξενοδοχείο, της τύπωσαν αφίσες που γέμισαν τους δρόμους της Πάτρας, η επικείμενη εμφάνιση της σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας ήταν sold out

αλλά φευ η Άντζελα Δημητρίου δεν εμφανίστηκε ποτέ στην πίστα. Και τώρα η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, που όχι μόνο την «κρέμασε» η αοιδός, αλλά την «έβαλε» και μέσα οικονομικά, τη σέρνει στα δικαστήρια με την ελπίδα η «Λαίδη» να... εμφανιστεί εκεί!

«Είχαμε κανονίσει συμφωνία, της είχα δώσει προκαταβολή... Ήρθε και εκείνη και η ορχήστρα της. Ο κόσμος περίμενε ουρά για να την δει. Την πήγαμε στο δωμάτιο και της ζήτησα να μου κόψει απόδειξη για την προκαταβολή και ξαφνικά έφυγε», δήλωσε η επιχειρηματίας στο δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ αποκάλυψε ότι κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα κατά της Δημητρίου. Και συνέχισε: «Έφυγε λέγοντας πως δεν της άρεσε το δωμάτιο, αλλά εγώ υποψιάζομαι πως δεν ήθελε να κόψει απόδειξη και το δωμάτιο ήταν η αφορμή».

Έξαλλη, όμως, με την αοιδό είναι και η ξενοδόχος η οποία ζητάει πίσω το κλειδί του δωματίου!!! Τα ύστερα, μην το ψάχνεις. «Εδώ είμαστε επιχειρηματίες! Δεν μπορούσα να δώσω το δωμάτιο και χρειάστηκα κλειδαρά! Τι πράγματα είναι αυτά;», δήλωσε αγανακτισμένη η ξενοδόχος.

Τι λέει, όμως, η Δημητρίου για την όλη ιστορία, που έχει προκαλέσει την οργή και των Πατρινών που «έφαγαν» τρελό στήσιμο από την αοιδό; Η «Λαίδη» μίλησε στο Star και δήλωσε ότι η ακύρωση της εμφάνισής της οφείλεται σε ξαφνική αδιαθεσία. «Λυπάμαι για την ταλαιπωρία του κόσμου και της ιδιοκτήτριας, δεν ήταν κάτι που έγινε σκόπιμα! Είμαι χρόνια επαγγελματίας. Η προκαταβολή επιστράφηκε ήδη και την επόμενη φορά θα κανονίσουμε και την εμφάνιση», τόνισε.

Συγνώμη, κιόλας, αλλά μετά τη συμπεριφορά της αυτή και την οργή του κόσμου, είναι σίγουρη ότι θέλει να κανονίσει νέα εμφάνιση;;;;;