Χολμς: Παρατάει το Χόλιγουντ για τα... έδρανα

30.01.2013
Δεν της πάνε πολύ καλά τα επαγγελματικά τώρα τελευταία τα πράγματα της πρώην κυρίας Κρουζ και σκέφτεται πραγματικά να αλλάξει δρόμο.

H Κέιτι Χολμς (Katie Holmes) πρόσφατα έληξε τη συνεργασία της με το πρακτορείο CAA το οποίο εκπροσωπεί εδώ και χρόνια και τον Τομ Κρουζ (Tom Cruise) και υπέγραψε με το επίσης ισχυρό ICM Partners.

Προφανώς η 36χρονη Χολμς δεν θέλει να έχει την παραμικρή σύνδεση με τον πρώην σύζυγό της, εκτός από την υποχρεωτική λόγω της μοναχοκόρης τους, Σούρι (Suri), και το φροντίζει αναλόγως.

Τώρα το ότι η αλλαγή πρακτορείου συμπίπτει χρονικά με το εσπευσμένο κατέβασμα της παράστασης όπου πρωταγωνιστούσε μέχρι πρότινος η Κέιτι, μπορεί να είναι απλά ένα τυχαίο γεγονός. Μπορεί και όχι.

Πάντως, αρκετά δημοσιεύματα εστιάζουν στο γεγονός ότι τόσα χρόνια τα ΜΜΕ έδιναν σχεδόν αποκλειστική σημασία στον γάμο της με τον Κρουζ παρά στην επαγγελματική της εξέλιξη. Αυτό είναι που προσπαθεί να αλλάξει τώρα η Χολμς μέσω του νέου πρακτορείου που λέγεται ότι σκοπό έχει να "αναβιώσει" την αρχική της επιτυχία μέσα από ρόλους στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Καλή τύχη.

Από την άλλη πλευρά, φίλη της Χολμς αποκάλυψε στον National Inquirer ότι η ηθοποιός βαρέθηκε τις ταινίες στο σύνολο και αποφάσισε να δώσει εξετάσεις για δικηγόρος (!) θέλοντας έτσι να αποτελέσει και καλύτερο πρότυπο για την εξάχρονη κόρη της. Λες;

Ζ. Κ.