Σακίρα και Πικέ ποζάρουν γυμνοί και... έγκυοι!

17.01.2013
Το διάσημο ζευγάρι βγάζει τα ρούχα του και ποζάρει χαμογελαστό με το μωράκι τους. Μόνο που αυτό είναι ακόμη μέσα στην κοιλιά της μαμάς!

Τελικά ήταν όντως μούφα η είδηση ότι γέννησε η Σακίρα (Shakira) πριν από λίγο καιρό. Είδηση που μάλιστα έδωσε ο ίδιος ο Τζεράρντ Πικέ (Gerard Piquet), όμως για να κάνει πλάκα με αφορμή την ισπανική "πρωταπριλιά".

Ο διάδοχος του ζεύγους, λοιπόν, ακόμη αναμένεται και οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν μια γλυκιά αλλά άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση για να γιορτάσουν την άφιξή του που φτάνει οσονούπω.

Φορώντας μόνο το πάνω μέρος από ένα μπικίνι και μια φούστα, η Σακίρα ποζάρει χαμογελαστή και χαλαρή στην αγκαλιά του επίσης γυμνού από τη μέση και πάνω αγαπημένου της ενώ και οι δυο αγκαλιάζουν προστατευτικά τον γιόκα τους, μέσα από την κοιλίτσα της μαμάς.

Οι φωτογραφίες που φέρουν την υπογραφή του Γιόμ Λαϊγκουανά (Jaume Laiguana) ανέβηκαν στο ίντερνετ καθώς η 35χρονη σταρ αντί να τις δημοσιεύσει μέσω ενός περιοδικού όπως έχουν κάνει τόσες και τόσες διάσημες εγκυμονούσες από την Ντέμι Μουρ (Demi Moore) και μετά, αποφάσισε να τις ανεβάσει μόνη της στη σελίδα της στο Twitter.

Μία άλλη πρωτοτυπία είναι ότι το διάσημο ζεύγος αποφάσισε να συνεργαστεί με τη Unicef οργανώνοντας ένα εικονικό πάρτι για το αγέννητο μωρό τους (baby shower το λεγόμενο) όπου κατά το έθιμο οι καλεσμένοι φέρνουν τα δώρα τους για την πολυαναμενόμενη άφιξη.

Η διαφορά είναι ότι τα δώρα αυτή τη φορά θα αγοράζονται από το διαδικτυακό κατάστημα της Unicef και θα είναι εμβόλια, ζυγαριές για μωρά, κουνουπιέρες, θερμόμετρα και τόσα άλλα ακόμη "μικροπράγματα" που μπορούν να κάνουν λίγο πιο εύκολη τη ζωή τόσων και όσων ανθρώπων στις πιο φτωχές γωνιές του πλανήτη.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε τη Σακίρα και τον Πικέ να προσκαλούν τον κόσμο στο πάρτι τους ζητώντας τη βοήθειά τους στον ιερό σκοπό τους.

Ζ. Κ.