Χρουσαλά - Πατίτσας: Πούλησαν το «πολύκροτο» σκάφος

14.01.2013
«Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο, με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο και φουρτουνιασμένο».

Και τι αναμνήσεις. Από γάμο, έρωτα, σεργιάνι στις θάλασσες αλλά κι από «φουρτούνες» με ΣΔΟΕ. Ο λόγος για το hi- tech σκάφος του Λέοντα Πατίτσα και της Μαριεττας Χρουσαλά, οι οποίοι όπως διαβάζουμε στην Real news το πούλησαν πριν λίγο καιρό έναντι… 5,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Το πολυτελέστατο Mirage, είχε γίνει πρώτο θέμα μετά τις αποκαλύψεις για το περίεργο ιδιοκτησιακό καθεστώς του, αφού μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ είχε διαπιστωθεί ότι ο Πατίτσας χρωστούσε 1 εκατομμύριο ευρώ από φόρους που απαιτούνταν για τη νομιμοποίηση του σκάφους. Έτσι, το ζεύγος αποφάσισε να απαλλαχθεί από το δώρο (λέγεται ότι το είχε πάρει στην Μαριέττα για το γάμο τους τον Ιούνιο του 2010) και την κακή δημοσιότητα που τους είχε φέρει.

Και όπως διαβάζουμε, μία που ανέβηκε η φωτογραφία με το πωλητήριο σε γνωστό site πώλησης σκαφών και μία που αγοράστηκε. Βέβαια, ο εφοπλιστής το είχε αγοράσει 7 εκατομμύρια ευρώ (έχασαν δηλαδή ένα εκατομμύριο και κάτι ψιλά), αλλά κομμάτια να γίνει. Εξάλλου, αν σκεφτείς ότι βρισκόμαστε σε καιρό κρίσης, μια χαρά τους κάθισε η τιμή.