Άνιστον & Θερού: πώς ετοιμάζουν το σπιτικό τους;

21.11.2012
Μπορεί οι ίδιοι να αποφεύγουν να αναφερθούν στο επίμαχο θέμα, όμως υπάρχουν στοιχεία που μαρτυρούν τα σχέδιά τους όσο και να τα κρύβουν.


Η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) έγιναν ζευγάρι τον Μάιο του 2011 και αρραβωνιάστηκαν το καλοκαίρι του 2012. Από εκείνη τη στιγμή οι φήμες σχετικά με το πότε και το που θα γίνει ο γάμος τους οργίασαν –όπως και εκείνες που θέλουν την Τζεν κάθε τρεις και λίγο… έγκυο!

Στο μεταξύ το ζευγάρι αγόρασε μια τεράστια έκταση στο Μπελ Ερ η οποία εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται υπό κατασκευή.

Όσο λοιπόν το παλάτι του ζεύγους παίρνει μορφή, τόσο τα σενάρια που θέλουν τον γάμο να πραγματοποιείται εκεί μόλις όλα είναι έτοιμα πληθαίνουν.

Παρότι το "σπιτάκι" τους δεν θα είναι έτοιμο για μερικούς μήνες ακόμη, η Τζεν και ο Τζάστιν επισκέπτονται πολύ συχνά τελευταία καταστήματα με έπιπλα. Θέλουν, όπως μεταφέρουν πηγές, να επιλέξουν μόνοι τους όλα τα κομμάτια που θα ντύσουν τη φωλίτσα τους.

Η έπαυλη θα είναι τεράστια και πολυτελέστατη, σύμφωνα με πηγές, ενώ η 43χρονη σταρ λέγεται ότι "ξερίζωσε ακόμη και ένα ολόκληρο αμπέλι" για να ανοίξει χώρο για την πισίνα και το τζακούζι της (!)

Η συγκεκριμένη έκταση στους λόφους της Σάντα Μόνικα στοίχησε στην Άνιστον $21 εκατομμύρια αντί για τα $25 εκατομμύρια της αρχικής τιμής και γειτονεύει με τις αντίστοιχες του Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner), του Νίκολας Κέιτζ (Nicholas Cage) και της Λορίν Μπακόλ (Lauren Bacall).

Πάντως, μπορεί ακόμη λεπτομέρειες για τον γάμο να μην έχουν γίνει γνωστές, όμως πρόσφατα προκάλεσε αίσθηση η πληροφορία που θέλει τον γαμπρό να έχει συμπεριλάβει στη λίστα με τους καλεσμένους και τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) με την Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie).

Ζ. Κ.