Πιο σέξι τεκνατζού στον κόσμο η 50άρα Ντέμι Μουρ

12.11.2012
Τα χρόνια περνούν αλλά η διάσημη ηθοποιός φαίνεται ότι αρέσει ολοένα και περισσότερο.

Ο χρόνος που πέρασε ήταν πολύ δύσκολος για την Ντέμι Μουρ (Demi Moore) με τις φήμες να τη θέλουν ακόμη να μην μπορεί να συνέλθει από το διαζύγιό της.

Η σταρ που την Κυριακή συμπλήρωσε τα 50 της χρόνια διέλυσε τον γάμο της όταν έμαθε ότι ο κατά 16 χρόνια μικρότερός της Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) την απάτησε –και μάλιστα την παραμονή της έκτης επετείου τους.

Κι όμως, η περιπέτειά της αυτή δεν φαίνεται να επηρέασε τους θαυμαστές της και ειδικά σε μια συγκεκριμένη κατηγορία, όπου μάλιστα τη έχρισαν "Πιο ποθητή γυναίκα κούγκαρ στον κόσμο".

Και εξηγούμε…

Ο τίτλος αυτός προέρχεται από την καναδέζικη ιστοσελίδα cougarlife.com που ειδικεύεται στο… ζευγάρωμα "χαριτωμένων κουταβιών" με "λαχαριστές μανούλες" –για να χρησιμοποιήσουμε τα δικά τους λόγια.

Η λέξη "κούγκαρ" χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει τις "μεστωμένες γυναίκες που προτιμούν πολύ νεώτερους συντρόφους" και σύμφωνα με τους υπεύθυνους του "εξειδικευμένου σάιτ" ο εν λόγω πληθυσμός χρωστά πολλά στην πρώην κυρία Κούτσερ.

Η Κλόντια Οπντενκέλντερ (Claudia Opdenkelder) η ιδρύτρια του cougarlife.com θεωρεί ότι η σχέση της Μουρ με τον Κούτσερ απενοχοποίησε στο μέγιστο αυτού του είδους τις σχέσεις κάνοντάς τις πιο αποδεκτές στο ευρύ κοινό.

"Η Ντέμι Μουρ έκανε μόνη της για την κοινότητα των κούγκαρ ό,τι δεν είχαν κάνει τόσοι και τόσοι τα περασμένα χρόνια βοηθώντας τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής να γίνει πιο… μέινστριμ", υποστήριξε η Κλόντια αποκαλύπτοντας το βραβείο που κερδίζει η Ντέμι για αυτή τη διάκριση.

"Ένα ζευγάρι άνιμπαλ πριντ γόβες δια χειρός Κριστιάν Λουμπουτέν καθώς και ένα ειδικό τιμητικό (!) πιστοποιητικό από το CougarLife".

Κατά τα άλλα –και ενώ ο Κούτσερ έχει ήδη προχωρήσει τη ζωούλα του στο πλευρό της Μίλα Κούνις (Mila Kunis)- η Μουρ έσβησε τα 50 κεράκια της στο Άμπου Ντάμπι όπου λέγεται ότι πέρασε τέλεια μακριά από το φως της δημοσιότητας.

Βρήκε χρόνο να πεταχτεί και μέχρι την Ινδία για το πάρτι που διοργάνωσε η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) στον αγαπημένο της και τώρα λέγεται ότι συνεχίζει τις διακοπές της στο Ντουμπάι.
Ζωή Κίττα