Κάιλι Μινόγκ: Παιδιά θα ήθελα. Γάμο όχι!

30.10.2012
Συμπληρώνοντας τα 25 χρόνια επιτυχίας στην παγκόσμια μουσική σκηνή, η μικροσκοπική σταρ από την Αυστραλία μιλά για τα σχέδια στην προσωπική της ζωή.


Μιλώντας στο περιοδικό "Style" των κυριακάτικων Times, η Κάιλι Μινόγκλ (Kylie Minogue) αποκάλυψε ότι θα ήθελε να γίνει μανούλα, αλλά νυφούλα… δεν καίγεται κιόλας!

"Θα ήταν υπέροχο να έκανα παιδιά, αλλά γάμο; Ο γάμος βρίσκεται πολύ χαμηλότερα στη λίστα μου", παραδέχτηκε η 44χρονη σταρ που ζει διακριτικά τον έρωτα στο πλευρό του Ισπανού μοντέλο Αντρές Βελενκόσο (Andres Velencoso) τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Και εξηγεί: "Έχω ανάγκη να νιώθω πως μπορώ να φύγω ανά πάσα ώρα και στιγμή. Δεν λέω ότι θα το κάνω, όμως θέλω να ξέρω ότι έχω τη δυνατότητα και την ελευθερία να το κάνω. Άλλοι μπορεί να θέλουν να ξέρουν ότι έχουν αυτές τις γερές βάσεις, όμως για μένα είναι πολύ διαφορετικά".

Η συζήτηση στράφηκε –όπως ήταν φυσικό- και στο θέμα των αισθητικών επεμβάσεων που παρότι είναι εμφανείς στο πρόσωπό της, η ίδια δεν έχει παραδεχτεί ποτέ επισήμως.

"Έχω κουραστεί τόσο να με ρωτάνε την ίδια ερώτηση από τότε που ήμουν 19 χρονών. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι να απαντήσω πια", συνεχίζει με εμφανή δυσφορία η Κάιλι η οποία μεταξύ άλλων στις 19 Νοεμβρίου κυκλοφορεί ένα coffee table book με τίτλο "Kylie/Fashion".

Ζ. Κ.