Πρώην και νυν στην πρεμιέρα Θεοδωρίδου - Παπαρίζου

29.10.2012
Με καθυστέρηση μίας εβδομάδας έκαναν πρεμιέρα η Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Έλενα Παπαρίοζου και ο Λευτέρης Πανταζής και αρκετοί «επώνυμοι» βρέθηκαν πρώτο τραπέζι πίστα για να τους απολαύσουν.

Και μέσα σε αυτούς εντοπίσαμε πρώην και νυν αγαπημένους των δύο κυριών. Εννοείται πως από την πρεμιέρα της αγαπημένης του δεν θα μπορούσε να λείψει ο Ανδρέας Καψάλης, ο οποίος κάθισε πρώτο τραπέζι πίστα και απόλαυσε την Παπαρίζου από πίστας.

Και μπορεί εκείνη να μην έκανε κάποια κίνηση προς το μέρος του, το νεόκοπο και φουλ ερωτευμένο ζεύγος, όλη τη βραδιά μιλούσε με τα... μάτια. Λίγα τραπέζια πιο πέρα καθόταν ο Ανδρέας Φουστάνος(!) πρώην σύζυγος της Θεοδωρίδου και μάλιστα συνοδευόταν από την επί δύο χρόνια ξανθιά αγαπημένη του.

Και για να δεις περί ποιας ανωτερότητας μιλάμε και ποιου πολιτισμένου χωρισμού, η Νατάσσα ήτο ιδιαίτερα διαχυτική κι εκδηλωτική τόσο με τον πρώην όσο και με την παρέα του. Και λουλούδια τους πέταξε κι αφιερώσεις έκανε και στο τέλος πλησίασε το τραπέζι τους και αντάλλαξε χειραψία με τον Φουστάνο. Αφού πρώτα του είχε στείλει τα φιλιά της.