Άπιστη Στιούαρτ: "Ρομπ συγχώρεσέ με, σ'αγαπώ!"

26.07.2012
Την έκανε την κουτσουκέλα και την παραδέχτηκε κιόλας, και μάλιστα με επίσημη δήλωση.

Ο λόγος για την Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart) που σε ανακοίνωσή της στο αμερικάνικο περιοδικό ''People'' παραδέχτηκε πως οι φήμες περί απιστίας είναι αληθείς αλλά ζήτησε ταπεινά συγνώμη.

Όπως έγινε γνωστό χτες, με δημοσιεύματα τόσο στο ''Us Magazine'', όσο και στο περιοδικό ''People'', η νεαρή ηθοποιός του ''Twilight'' διατηρούσε δεσμό με τον σκηνοθέτη της ταινίας ''Η Χιονάτη και ο Κυνηγός'', Ρούμπερτ Σάντερς (Rupert Sanders) ο οποίος μάλιστα είναι και παντρεμένος με δύο παιδιά.

Στην ανακοίνωσή της η 22χρονη Κρίστεν αναφέρει:

''Λυπάμαι ειλικρινά για τον πόνο και την ντροπή που προκάλεσα σε τόσους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μου αλλά και σε εκείνους που επηρεάζει η ιστορία αυτή. Αυτή η στιγμιαία απερισκεψία, έθεσε σε κίνδυνο το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, τη σχέση με τον άνθρωπο που αγαπώ και σέβομαι περισσότερο από όλους, τον Ρομπ. Τον αγαπώ, τον αγαπώ και λυπάμαι πολύ''.

Εν το μεταξύ, και ο 41χρονος σκηνοθέτης μίλησε για τον πόνο που προκάλεσε στην γυναίκα του Λίμπερτι Ρος (Liberty Ross) και τα δύο του παιδιά, Σκίλα και Τένισον (Skyla and Tennyson).

''Έχω τρελαθεί από τον πόνο που προκάλεσα στην οικογένειά μου. Η όμορφη σύζυγός μου και τα παιδιά μου είναι ό,τι έχω στον κόσμο. Τους αγαπώ με όλη μου την καρδιά και προσεύχομαι για να ξεπεράσουμε όλα αυτά μαζί''.

Από τη μεριά του ο Ρόμπερτ και σύμφωνα με το πρακτορείο ''Cover'' είναι σε σοκ και έχει καταρρεύσει από την προδοσία. Σύμφωνα μάλιστα με το ''Radaronline'' ο Ρόμπερτ δεν θέλει δημόσια, όχι τουλάχιστον προτού αποφασίσει τι θα κάνει με την Κρίστεν.

Στο ίδιο site, αναφέρεται πως η Στιούαρτ θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τον Ρόμπερτ πίσω, του έχει μιλήσει ήδη, προσπαθεί να τον κάνει να την εμπιστευτεί ξανά ενώ παλεύει για να μην χωρίσουν ούτε προσωρινά. Ξέρει καλά, πως η αγάπη που της έχει είναι τόσο μεγάλη που θα τον αποτρέψει να την παρατήσει.

Εν το μεταξύ, στην πρόσφατη εμφάνιση των Στιούαρτ και Πάτινσον στα βραβεία ''Teen Choice Awards'', στις 17 Ιουλίου, το ζευγάρι του ''Twilight'' έδειχνε ευτυχισμένο αλλά αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για μεγάλο καυγά των δύο ηθοποιών στα παρασκήνια.

''Ο Ρομπ και η Κρίστεν είχαν μια έντονη συζήτηση στα παρασκήνια. Εκείνος έδειχνε απελπισμένος, πληγωμένος και ντροπιασμένος ενώ εκείνη έδειχνε να τον παρακαλά σε έντονο τόνο'', τόνισε πηγή της εφημερίδας '' New York Post''.

Να θυμήσουμε, πως περιμένουμε μέσα στη χρονιά την τελευταία ταινία του ''Twilight Saga'' και οι κοινές εμφανίσεις των δύο ηθοποιών θα είναι πολλές! Ας ευχηθούμε να τα ξαναβρούν!

Κατερίνα Π