Αποκάλυψη Νταλάρα: "Δεν ψήφισα τη γυναίκα μου"

08.03.2012
Καλεσμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό Love radio ήταν ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος αναφέρθηκε στις σκηνές βίας που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Ίλιον αλλά και στη σύζυγό του, Άννα

Καλεσμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό Love radio ήταν ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος αναφέρθηκε στις σκηνές βίας που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στο Ίλιον αλλά και στη σύζυγό του, Άννα.

Μάλιστα, στην ερώτηση των ραδιοφωνικών παραγωγών αν υποστήριξε με τη ψήφο του τη σύζυγό του, που κατέβηκε με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, η απάντησή του όχι μόνο δεν ήταν η αναμενόμενη, αλλά προκάλεσε κι αίσθηση. «Δεν ψήφισα τη γυναίκα μου» αποκάλυψε.

"Τι θα θέλατε να πως στη γυναίκα μου; "Μην κατέβεις στην πολιτική"; Τι είμαι; Πως πρέπει να το χειριστώ; Εσείς, αν ο πατέρας σας, ο γιος σας πει "θέλω να κατέβω στην πολιτική", θα πείτε "όχι, μη μου χαλάσεις τη δουλειά"; Αγαπώ τη γυναίκα μου, την στηρίζω, αλλά δεν την ψηφίζω. Δεν θέλετε να το καταλάβετε" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Δεν με εκπροσωπεί κανένα κόμμα αυτή τη στιγμή. Είμαι μόνος μου. Δεν ταυτίζομαι με το ΠΑΣΟΚ, έχω άλλες απόψεις»