Βικτόρια: Η Χάρπερ είναι το μόνιμο αξεσουάρ μου!

07.12.2011
Μαμά με τα όλα της είναι η διάσημη 37χρονη σχεδιάστρια μόδας η οποία δεν υποστηρίζει μόνο ότι δεν θα πηγαίνει πουθενά χωρίς τη κόρη της… Το πραγματοποιεί κιόλας!

Μαμά με τα όλα της είναι η διάσημη 37χρονη σχεδιάστρια μόδας η οποία δεν υποστηρίζει μόνο ότι δεν θα πηγαίνει πουθενά χωρίς τη κόρη της… Το πραγματοποιεί κιόλας!

Από τότε που γεννήθηκε το τέταρτο παιδί της, η μονάκριβη κορούλα της, η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham) σπάνια έχει εμφανιστεί χωρίς να την κρατά στην αγκαλιά της.

"Πηγαίνει παντού μαζί μου", παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό "Hello!" η Βικτόρια και το αποδεικνύει σε κάθε της βήμα. Όπως για παράδειγμα όταν πήγε τον μικρότερο γιο της, Κρουζ (Cruz) στο μάθημα καράτε, φυσικά με την Χάρπερ στα χέρια της.

Και φυσικά για καρότσι ούτε λόγος. Σπάνια επιλέγουν οι διάσημοι γονείς να το χρησιμοποιήσουν. Προτιμούν να κρατούν την πέντε μηνών κορούλα τους στην αγκαλιά τους.

Η πολυπράγμων κυρία Μπέκαμ, η οποία την περασμένη εβδομάδα κέρδισε μια σπουδαία διάκριση στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας, εξήγησε επίσης γιατί δεν παίρνει και τα τέσσερα παιδιά της στα ταξίδια της.

"Θα ερχόταν μαζί μου παντού και πάντα όλα τα παιδιά, αλλά πρέπει να πάνε στο σχολείο", εξήγησε –λογικότατα- η πολύτεκνη μαμά ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την υπόλοιπη οικογένειά της.

Ντέιβιντ είναι ο βράχος μου. Με ενθαρρύνει και μου δίνει μεγάλη σιγουριά για ό, τι κάνω. Και τα παιδιά μου με εμπνέουν κάθε μέρα. Και η μαμά μου και ο μπαμπάς μου… Τους αγαπώ όλους τόσο πολύ. Η οικογένειά μου είναι τα πάντα για μένα", ομολόγησε η Βικτόρια αποκαλύπτοντας έτσι μια πιο συναισθηματική πλευρά της.

Κατά τα άλλα, πληροφορίες θέλουν την οικογένεια Μπέκαμ να μετακομίζει οσονούπω στη Γαλλία, όπου ο Ντέιβιντ ενδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ζωή Κίττα