Ένα τατουάζ με νόημα για τη LiLo

02.09.2011
Η αγάπη της 25χρονης ηθοποιού για τα τατουάζ είναι γνωστή καθώς η συνήθειά της να εκφράζει με αυτό τον τρόπο το πώς νιώθει σε κάθε περίοδο της ζωής της.


Η αγάπη της 25χρονης ηθοποιού για τα τατουάζ είναι γνωστή καθώς η συνήθειά της να εκφράζει με αυτό τον τρόπο το πώς νιώθει σε κάθε περίοδο της ζωής της.

"Βρίσκομαι στην ακμή της ζωής μου", χτύπησε στα πλευρά της η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) και τα είπε –για ακόμη μια φορά- όλα.

Συγκεκριμένα, στο νέο τατουάζ της LiLo διαβάζουμε στίχους από την επιτυχία του Μπίλι Τζόελ (Billy Joel) με τίτλο "I Go To Extremes" –που παρεμπιπτόντως σημαίνει "Φτάνω στα άκρα". Θυμηθείτε το τραγούδι στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

"Clear as a crystal sharp as a knife, I feel like I'm in the prime of my life", τραγουδούσε το 1989 ο διάσημος μουσικός και η Λίντσεϊ ταυτίζεται!

"Αντιπροσωπεύει ακριβώς το σημείο όπου βρίσκεται στη ζωή της αυτό τον καιρό ύστερα από όλα όσα έχει περάσει, καθώς επίσης και το ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένη στο ότι ξέρει τι θέλει", μεταδίδει το δίκτυο TMZ.

Το 2009, όταν χώρισε από την σύντροφό της Σαμάνθα Ρόνσον (Samantha Ronson) η Λίντσεϊ είχε χτυπήσει μία ατάκα της Μέριλιν Μονρό (Marilyn Monroe) –η οποία είναι και είδωλό της.- στον δεξί καρπό. "Επαναφέρω τον εαυτό μου όταν είμαι μόνη" ('I restore myself when I'm alone').

Από την πλευρά της, η Ρόνσον λέγεται ότι έχει σβήσει ένα τατουάζ σε σχήμα καρδιάς που είχε χτυπήσει μαζί με την τότε αγαπημένη της.

Έχει και άλλα τατουάζ η Λίντσεϊ αλλά το αγαπημένο της –όπως αποκάλυψε στην Έλεν ντε Τζένερις (Ellen DeGeneres)- είναι ο αριθμός 7 και η λέξη "Breathe", που σημαίνει αναπνέω, που έχει χτυπήσει στη βάση του σβέρκου της με λευκό μελάνι.

Ζωή Κίττα