Η απάντηση της Κοκκίνου στις αρετουσάριστες φωτό!

23.08.2011
Γιατί γύρισε από τις διακοπές της στην Κένυα η Έλλη Κοκκίνου; Με τόση αναποδιά και γκαντεμιά, η Έλλη καλύτερα να είχε μείνει στα ξένα παρέα με τον αγαπημένο της Γιώργο Μπόγρη.

Γιατί γύρισε από τις διακοπές της στην Κένυα η Έλλη Κοκκίνου; Με τόση αναποδιά και γκαντεμιά, η Έλλη καλύτερα να είχε μείνει στα ξένα παρέα με τον αγαπημένο της Γιώργο Μπόγρη.

Το πρώτο χτύπημα ήρθε για την Κοκκίνου από τη δημοσίευση των φωτογραφιών της με μαγιό αλλά χωρίς ρετούς από το μπλογκ του Νάσου Γουμενίδη. Εκεί είδαμε την Έλλη σε όλο της το μεγαλείο με το γνωστό λευκό μαγιουδάκι με τις χρυσές λεπτομέρειες αλλά και με ολίγα παχάκια στην κοιλίτσα και τα μπουτάκια!

Η Κοκκίνου που ξεκίνησε πρόσφατα την περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα, έδωσε την απάντησή της μέσα από το Twitter γράφοντας:

"Η συγκεκριμένη φωτό είναι 3 μήνες πριν. Τώρα 4 κιλά μείον αλλά δεν βαριέσαι. Θέματα να κάνουν"!

Και έχει τα δίκια της η Έλλη που την αλήθεια να στην πω. Στα 20 της υπήρξε ζουμπουρλού και πριν μερικά χρόνια έκανε και ένα μωρό. Οπότε τέτοιο σώμα και με 4 κιλά επιπλέον είναι σούπερ, καλύτερο και από της Μενεγάκη δίχως το ρετούς μην σου πω!

Το κακό το μάτι πάντως, συνεχίστηκε για την Έλλη που σε εμφάνισή της στη Γιορτή Κρασιού της Νέας Αγχιάλου στο Βόλο έφαγε τα μούτρα της επί σκηνής.

Η τούμπα της Κοκκίνου υπήρξε θεαματική τη στιγμή που η τραγουδίστρια ερμήνευε το "Έχω εσένα πλάι μου", του Αντώνη Ρέμου αλλά η Έλλη δεν πτοήθηκε και συνέχισε να τραγουδά καθισμένη στο πάτωμα (δες και το βίντεο) ενώ από το Twitter και πάλι θέλησε να δώσει τη δική της διάσταση στο θέμα, χαρακτηρίζοντας την τούμπα... στραβοπατηματάκι

"Ένα κομψό πεσηματάκι ήταν.. όχι κάτι θεαματικό!" και πρόσθεσε: "Θα προτιμούσα να μην είχε συμβεί αλλά τι να κάνουμε; Ούτε η πρώτη είμαι, ούτε η τελευταία".

Κατερίνα Π.