Τα σενάρια επανασύνδεσης του Σιν με την πρώην

22.08.2011
Το Νοέμβριο του 2010 ο 45χρονος Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου από την σύζυγό του Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller), διαζύγιο που οριστικοποιήθηκε μόλις τον περασμένο Μάιο.

Το Νοέμβριο του 2010 ο 45χρονος Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου από την σύζυγό του Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller), διαζύγιο που οριστικοποιήθηκε μόλις τον περασμένο Μάιο.

Από την αίτηση διαζυγίου και μετά, η κατάρα της Μιούλερ κυνηγούσε το Σιν που πήρε την κάτω βόλτα, με αποκορύφωμα την απόλυσή του από τη διάσημη σειρά "Two and a Half Men" και την αντικατάσταση του από τον Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher).

Πρόσφατες φήμες ήθελαν τον 45χρονο ηθοποιό να έχει μπει ξανά στο σωστό δρόμο και να έχει αποκαταστήσει τη σχέση του με την πρώην γυναίκα του, ειδικά από τη στιγμή που εκείνος έμεινε μόνος στην έπαυλη (οι δύο νεαρές γυναίκες που είχε σπιτώσει τον εγκατέλειψαν) και η Μιούλερ είχε ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα απεξάρτησης από τις ναρκωτικές ουσίες και τις καταχρήσεις.

Βέβαια, ο ίδιος ο Σιν φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και μιλώντας στο δίκτυο "ΤΜΖ" ξεκαθάρισε πως ο ίδιος και η Μπρουκ είναι μόνο φίλοι και πως η προσπάθεια επαναπροσέγγισης αφορά στο καλό των δύο παιδιών τους, που προηγούνται!

Ο Σιν με τους δύο του γιους- Μπομπ και Μαξ- και την Μιούλερ κάνουν διακοπές στο Μεξικό με πρώτιστο σκοπό την ηρεμία στη ζωή των παιδιών και την αρμονία στη ζωή τους.

Η Μπρουκ ολοκλήρωσε πρόσφατα και με επιτυχίας πρόγραμμα θεραπείας σε κέντρο αποτοξίνωσης και ο Σιν φαίνεται πως εξεπλάγη με την πρόοδό της πρώην του. Ο ίδιος ο διάσημος ηθοποιός, που φαίνεται πως έχει ξαναβρεί τον εαυτό του, ενημέρωσε τους fans του στο Twitter για το πώς περνά στις διακοπές του:

"#mexico romantic weekend in Mexico... celebrating Brooke's birthday...! (Ρομαντικό διήμερο στο Μεξικό για να γιορτάσουμε τα γενέθλια της Μπρουκ)!

"Epic weekend!! Amazing time w Brooke in #MEXICO..! Ocean is warm... The pool is insane... Love it here.. (sic)!" (Επικό Σαββατοκύριακο. Περνάμε τέλεια με τη Μπρουκ. Ο ωκεανός είναι ζεστός, η πισίνα άπαιχτη)!

Τώρα, αυτά τα τιτιβίσματα του Σιν δεν τα λες και εντελώς φιλικά αλλά θα πιστέψουμε τα λεγόμενά του. Ο Σιν έχει 3 ακόμα παιδιά, συμπεριλαμβανομένων των 2 κορών του από το γάμο με την Ντενίς Ρίτσαρντς και μια 26χρονη κόρη από παλαιότερό του δεσμό.

Ο γάμος του Σιν με τη Μιούλερ είχε λήξει άδοξα όταν το Δεκέμβριο του 2010, η Μιούλερ είχε υποστηρίξει πως ο σύζυγός της, κατά κόσμο Κάρλος Ίρβιν Εστέβεζ, απείλησε να την σφάξει, βάζοντας ένα μαχαίρι στο λαιμό της. Το σκάνδαλο που ακολούθησε, έφτασε τη ζωή και την καριέρα του Σιν στα τάρταρα.

Κατερίνα Πατούλια