Πρεμιέρα ανακωχής!

27.06.2011
Βροχή από γαρίφαλα, λαμπερά χαμόγελα, φλας των παπαράτσι και πολλοί επώνυμοι φίλοι στα πρώτα τραπέζια. Η πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου τα είχε όλα: Ευχές για τα γενέθλιά του αλλά και απρόσμενες ανακωχές επωνύμων!

Η ετερόκλητη σύνθεση της παρέας του κεντρικού τραπεζιού το βράδυ του Σαββάτου προκάλεσε εντύπωση σε κάποιους από τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου. Γιατί από τη μια ήταν μεν οι συνήθεις υπόπτοι - κολλητοί Γιάννης Λάτσιος και Γρηγόρης Αρναούτογλου, όμως στο ίδιο τραπέζι ήταν και η ροκ τραγουδίστρια Sunny Μπαλτζή όπως και η Ρούλα Κορομηλά, που τις προηγούμενες ημέρες είχε κοντραριστεί δημοσίως με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1. «Να κοιτάει τις παρουσιάστριες του καναλιού του» ήταν η απάντηση της οικοδέσποινας του «Greek Idol» στην άποψη που διατύπωσε το στέλεχος του ΑΝΤ1 πως η απόφαση της Ρούλας να κάνει «Greek Idol» μετά «Big Brother» και στη συνέχεια πάλι «Greek Idol» προκάλεσε σύγχυση στο τηλεοπτικό κοινό.

Γενικότερα για την παρουσιάστρια ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, καθώς δέχθηκε ουκ ολίγες επιθέσεις. Ο Νίκος Μουρατίδης τη χαρακτήρισε on camera ξεπερασμένη και δήλωσε ότι δεν παρακολουθεί τις εκπομπές της (άρα πώς την κρίνει;). Τα βαριά «πυρά» βέβαια ήρθαν μέσα από τη συνέντευξη του πρώην σύζυγού της Πάνου Μιχαλόπουλου στο «Radar!», που δεν άφησε και την καλυτερη εικόνα αναφερόμενος στο κοινό τους συζυγικό παρελθόν: «Για την "κυρία" ήμουν ένα σκαλοπάτι για να μπει στον ΑΝΤ1».

Η Ρούλα έδωσε, όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό, την απάντησή της μέσω facebook: «Μη μασάτε όταν σας βρίζουν. Σημασία έχει να λένε σωστά το όνομά σας». Πάντως δεν απευθυνόταν στον Γιάννη Λάτσιο καθώς η όποια παρεξήγηση λύθηκε μεταξύ ποτών, λουλουδιών και ασμάτων του Αντώνη Ρέμου. Η έτερη κυρία της παρέας όχι μόνο δεν πήρε μικρόφωνο όπως συνηθίζεται, αλλά κρύφτηκε και από τα φωτογραφικά φλας. Κάπως έτσι φούντωσαν οι φήμες που θέλουν τη rock performer Sunny Μπαλτζή ζευγάρι με τον Γιάννη Λάτσιο. Φταίει βέβαια και το γεγονός πως δεν ήταν η πρώτη φορά που συναντήθηκαν αλλά η τρίτη ύστερα από ένα φαγητό στο Μαρούσι και ένα ραντεβού εκτός Αθηνών. Για όσους δεν γνωρίζουν την τραγουδίστρια, είναι η πρώην σύζυγος του γιου του Χάρρυ Κλυνν που «κόπηκε» πέρσι στα προκριματικά της Εurovision και στιχουργός γνωστών επιτυχιών όπως το «παλτό» του Χρήστου Δάντη και η «Παράξενη γιορτή» του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως Γιάννης Λάτσιος και Sunny Μπαλτζή βρίσκονται μαζί αυτό το Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική για τα εγκαίνια του καινούριου club του Αντώνη Κανάκη. Η Υβόννη Μπόσνιακ πάλι δεν είχε κανέναν λόγο να κρυφτεί στην πρεμιέρα του αγαπημένου της. Αντίθετα, πόζαρε πανευτυχής στο φωτογραφικό φακό μαζί με τη μητέρα του Αντώνη, κυρία Ελένη Πασχαλίδου, ενώ στην παρέα τους ήταν και ο κολλητός φίλος του τραγουδιστή επιχειρηματίας Κώστας Πηλαδάκης. Το μοντέλο προσκάλεσε τη μητέρα του καλλιτέχνη προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί τα 41α γενέθλιά του, που σίγουρα ήταν καλύτερα από τα περσινά. Το ζευγάρι διανύει την καλύτερη φάση της σχέσης τους και πριν από έναν μήνα έκαναν ολιγοήμερες διακοπές στο Ιόνιο και συγκεκριμένα σε Κέρκυρα, Κεφαλλονιά και Παξούς.

  • Πριβέ πάρτι!
  • Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του κέντρου ο Αντώνης Ρέμος είχε ζήσει το προσωπικό του πάρτι μακριά από τα φώτα των παπαράτσι. Η αγαπημένη του οργάνωσε στο σπίτι του τραγουδιστή στη Γλυφάδα ένα κάλεσμα για λίγους και εκλεκτούς που σήκωσε κυριολεκτικά τη γειτονιά στο πόδι λόγω κεφιού!

ΑΛΕΞΗΣ ΜΙΧΑΣ