Κορινθίου: "Είμαι κατσικοπόδαρη, αλλά δεν χωρίζω"

15.04.2011
Η Μαρία Κορινθίου μετά τις φήμες που ξέσπασαν ότι χωρίζει με τον Γιάννη Αϊβάζη και τον ίδιο τον ηθοποιό να απαντάει στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα μέσω της κάμερας του Super Star σε όλους κόπτονταν αν χωρίζει ή όχι:

Η Μαρία Κορινθίου μετά τις φήμες που ξέσπασαν ότι χωρίζει με τον Γιάννη Αϊβάζη και τον ίδιο τον ηθοποιό να απαντάει στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα μέσω της κάμερας του Super Star σε όλους κόπτονταν αν χωρίζει ή όχι: "Δεν θα μπω σε αυτό το τριπάκι να απαντώ τι κάνω μέσα στην οικογένειά μου, αν τσακώνομαι, αν είμαι καλά ή δεν είμαι", αποφάσισε πως ήρθε και δική της ώρα να μιλήσει.

"Δεν είναι ένα το σχετικό δημοσίευμα, είναι δύο και τρία και πολύ περισσότερα. Δεν ξέρω πλέον εάν πρέπει να γελάω, να ασχοληθώ, να θυμώνω ή τι άλλο να κάνω. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Δεν ισχύει. Το λέω και το ξαναλέω και δεν με πιστεύει κανείς", λέει στην κάμερα του Star με άγριο ύφος η Κορινθίου. Μα χρυσή μου, καπνός χωρίς φωτιά γίνεται; Μωρέ μην κάνεις τίποτα και κάποια στιγμή θα σε πιστέψουν!

Εξάλλου το Μαράκι έχει αποφασίσει ότι η τύχη δεν είναι με το μέρος της και όπως λέει η ίδια: "Είμαι κατσικοπόδαρη τί να πω πλέον… αλλά εγώ δεν χωρίζω". Μήπως απλά για όλα φταίει ο ανάδρομος Ερμής και έχει τέτοια…φαγούρα; Όπως και να έχει θα την πιστέψουμε ότι δεν χωρίζει και θα ευχηθούμε πάντα τέτοια!

Ελένη Αναστασάκη