Η εφορία "δεσμεύει" μέχρι και τα τραγούδια του Βοσκόπουλου;

02.03.2011
Τα χρέη του Τόλη Βοσκόπουλου έχουν ξεπεράσει κάθε φαντασία και όπως δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η εφορία φαίνεται να "δεσμεύει" ακόμη και τα κομμάτια-εκτελέσεις του Τόλη

Τα χρέη του Τόλη Βοσκόπουλου έχουν ξεπεράσει κάθε φαντασία και όπως δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η εφορία φαίνεται να "δεσμεύει" ακόμη και τα κομμάτια-εκτελέσεις του Τόλη προκειμένου να ξεπληρωθούν τα χρέη. Όπως όμως φαίνεται στο δικαστικό έγγραφο που έχει στη διάθεσή του το Crimes on air o τραγουδιστής του έρωτα, εδώ και 8,5 μήνες μοιράζεται τα "πνευματικά του δικαιώματα" με την εφορία.

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι σε πολύ δύσκολη θέση αφού η αρμόδια εφορία με δικαστικό έγγραφό της κοινοποίησε στην ΑΕΠΙ ΑΕ ότι από εδώ και στο εξής είναι υποχρεωμένη για λογαριασμό του δημοσίου, να παρακρατεί τα πνευματικά δικαιώματα του Βοσκόπουλου για το χρέος των 5,5 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό το γεγονός έκανε την σύζυγο του -Άντζελα Γκερέκου να υποβάλει την παραίτηση της – αφού ήταν υφυπουργός πολιτισμού-αφού θεωρήθηκε ότι είχε ευθύνη για το χρέος του συζύγου της.

Ο Βοσκόπουλος βέβαια έκανε σαφές ότι η φορολογική υποχρέωση εκκρεμεί στα δικαστήρια από διάστημα που δεν γνώριζε καν την Άντζελα Γκερέκου, ενώ ο ίδιος δε δίστασε να δηλώσει πως : "Είναι γνωστό το πρόσωπο που απόλαυσε τόσα χρόνια τα εισοδήματά μου".