Η Αγκιλέρα μπέρδεψε τον εθνικό ύμνο

07.02.2011
Μία άτυχη στιγμή είχε χθες η 30χρονη τραγουδίστρια και μάλιστα ενώπιων… όλου του έθνους.


Μία άτυχη στιγμή είχε χθες η 30χρονη τραγουδίστρια και μάλιστα ενώπιων… όλου του έθνους.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) είχε κληθεί να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο στην έναρξη του Super Bowl στο Τέξας αλλά τελικά τα έκανε… μαντάρα αφού, όπως φάνηκε, μπέρδεψε έναν στίχο και για να τα μπαλώσει επανέλαβε τον προηγούμενο.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την ερμηνεία της Αγκιλέρα, η οποία εμφανίστηκε με πολύ πιο σεμνή εμφάνιση από αυτή που την έχουμε συνηθίσει. Από την αντίδραση του κόσμου κάποια στιγμή τα πρώτα λεπτά θα καταλάβετε το σημείο του λάθους.

"Ελπίζω μόνο να μπόρεσαν όλοι να νιώσουν την αγάπη που τρέφω για την πατρίδα μου και το αληθινό πνεύμα του ύμνου να μπόρεσε να περάσει παρά το λάθος", δήλωσε μετά την ερμηνεία της η ίδια η Κριστίνα αποδίδοντας το λάθος της στην ένταση της στιγμής.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Αγκιλέρα εμφανιζόταν σε τέτοιας εμβέλειας γεγονός, αφού το 2000 είχε τραγουδήσει στο ημίχρονο του Super Bowl στην Ατλάντα ενώ πέρυσι τραγούδησε και πάλι τον αμερικανικό εθνικό ύμνο στον τελικό του ΝΒΑ.

Κατά τα άλλα και λίγους μόνο μήνες μετά τον χωρισμό από τον άντρα της Τζόρνταν Μπράτμαν (Jordan Bratman) η διάσημη τραγουδίστρια κυκλοφορεί με νέο αμόρε. Η Κριστίνα γνώρισε τον Ματ Ράτλερ (Matt Rutler) στα γυρίσματα της ταινίας "Burlesque" στις αρχές του χρόνου και όπως δήλωσε η ίδια περνάνε πολύ καλά μαζί αλλά δεν βιάζονται.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα