Συμβόλαιο εκατομμυρίων για την Γκουέν Στεφάνι

14.01.2011
Ναι, είναι γεγονός! Στη λίστα με τις δραστηριότητές της, η 40χρονη πολυπράγμων τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας μπορεί να προσθέσει και μια ακόμη: "το νέο πρόσωπο της L’Oréal Paris".

Ναι, είναι γεγονός! Στη λίστα με τις δραστηριότητές της, η 40χρονη πολυπράγμων τραγουδίστρια και σχεδιάστρια μόδας μπορεί να προσθέσει και μια ακόμη: "το νέο πρόσωπο της L’Oréal Paris".

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα χθες, η Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) είναι το καινούριο κορίτσι της διάσημης γαλλικής εταιρείας καλλυντικών, ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξαν και άλλες διάσημες όμορφες, όπως η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), η Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) και η Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyonce Knowles).

"Δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω ότι είμαι ένα από τα κορίτσια της L' Oreal Paris", διαλαλεί η Στεφάνι τονίζοντας πόσο της αρέσει να "στολίζεται και να βάφεται" τόσο στη σκηνή όσο και στα βίντεο κλιπ και στη ζωή της γενικότερα.

"Το να έχω τη δυνατότητα να δουλέψω με μια ομάδα τόσο ταλαντούχων ανθρώπων είναι συγκλονιστικό. Είμαι ένα πολύ πολύ τυχερό κορίτσι", παραδέχτηκε η ενθουσιασμένη από τη νέα της επαγγελματική δραστηριότητα Γκουέν.

Και όπως είναι φυσικό -με δεδομένο ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε τα κατακόκκινα χείλη σήμα κατατεθέν της- η πρώτη καμπάνια στην οποία θα πρωταγωνιστήσει αφορά το "Infallible Le Rouge" κραγιόν της εν λόγω μάρκας.

Στην προσωπική της ζωή, η Γκουέν Στεφάνι είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος "Bush", Γκάβιν Ρόσντεϊλ (Gavin Rossdale) από το 2002 και έχουν δύο παιδιά, τον 4χρονο Κίνγκστον Τζέιμς (Kingston James) και τη 2χρονη Ζούμα Νέστα (Zuma Nesta).

Το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο και δεν φαίνεται να τους αγγίζουν στο παραμικρό οι διάφορες φήμες που ξεπηδούν κάθε λίγο και λιγάκι και αφορούν σε διάφορες "βρωμοδουλειές" του σκανταλιάρη -όπως φαίνεται- συζύγου.

Στο βίντεο που ακολουθεί απολαύστε την Γκουέν Στεφάνι στην επιτυχία της, "Cool".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα