Εσύ ξέρεις ποιο είναι το ιδανικό μαγιό για το σωματότυπο σου;

23.05.2020
Εσύ ξέρεις ποιο είναι το ιδανικό μαγιό για το σωματότυπο σου;
Ο απόλυτος οδηγός για να βρεις το μαγιό που θα κολακεύσει τη φιγούρα σου

Ένα από τα κομμάτια που αποτελούν δοκιμασία όταν πρόκειται να βρούμε το ιδανικό για εμάς είναι αναμφίβολα το μαγιό.

Δες και αυτό: Βαρέθηκες το t shirt σου; Ώρα για το λευκό αμάνικο φανελάκι που θα είναι το απόλυτο trend του 2020

Δες παρακάτω τον οδηγό για να βρεις το ιδανικό μαγιό για το σωματότυπο σου, για να αναδείξεις τα δυνατά σου σημεία και να κρύψεις τις "ατέλειες".

Αν έχεις μεγάλο στήθος, απόφυγε τα strapless και τα σχέδια με τρύπες. Δεν είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις μπανέλες, καθώς μπορεί να δώσουν ένα καλύτερο σχήμα στο στήθος σου.

Αν έχεις μικρό στήθος, προτίμησε τις μπανέλες, την ενσωματωμένη ενίσχυση, τα βολάν και τα μεγάλα, έντονα μοτίβα.

Αν έχεις κοιλιά, προτίμησε ένα ολόσωμο με χαμηλό ντεκολτέ, ή ένα σχέδιο με ντραπάρισμα στο κέντρο ή στο πλάι για να κάνεις τη μέση σου να φαίνεται λεπτότερη. Αν θέλεις να φορέσεις μπικίνι, επέλεξε ένα σλιπ με κορδονάκια για να μπορείς εσύ να τα ρυθμίσεις γύρω από την κοιλιά.

Αυτό το είδες; 5 τρόποι να δείξεις πιο ψηλή ακόμα και όταν φοράς flats

Αν έχεις περιφέρεια, απόφυγε βολάν και μεγάλα μοτίβα στο επίμαχο σημείο, και προτίμησε ένα ψηλό κόψιμο όχι πιο πάνω από τη λεκάνη. Είναι καλύτερο να τονίσεις το πάνω μέρος του μαγιό, είτε με έντονα μοτίβα είτε κάνοντας έξυπνους χρωματικούς συνδυασμούς, επιλέγοντας ένα σκουρόχρωμο σλιπάκι και ένα έντονο χρώμα για το πάνω μέρος.

Αν έχεις κοντά πόδια, προτίμησε μαγιό που ανεβαίνουν ψηλά στους γοβούς, έτσι ώστε να τα κάνεις να φαίνονται μακρύτερα.

Αν έχεις αθλητικό σώμα χωρίς καμπύλες, προτίμησε ολόσωμα μαγιό με κοψίματα στο πλάι, βολάν, brazilian cuts, βαθύ ντεκολτέ και μπικίνι σε ρετρό στυλ.

Αν είσαι πληθωρική, δοκίμασε ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με ψηλό κόψιμο στους μηρούς, διαγώνιες ή κάθετες ρίγες, ή ένα μαγιό με ενσωματωμένα ελαστικά τμήματα που "μαζεύουν" την κοιλιά ή τη μέση.