Kaia Gerber - Η 16χρονη κόρη της Cindy Crawford στην καμπάνια του Karl Lagerfeld! [photos]

20.07.2018
Kaia Gerber - Η 16χρονη κόρη της Cindy Crawford στην καμπάνια του Karl Lagerfeld! [photos]
Δες τις φωτογραφίες από την υπέροχη καμπάνια!

Κάνε στην άκρη Gigi Hadid! Η νέα γενιά supermodels είναι εδώ με ηγέτιδα την 16χρονη κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber. Ίσως να βοηθάει η εκπληκτική ομοιότητα της με το θρυλικό supermodel, ίσως να βοηθά και το απόλυτα φρέσκο στυλ της. Ο,τι και να "φταίει" πάντως είναι γεγονός πως η Kaia έχει ήδη κερδίσει μερικές από τις πιο πολυπόθητες δουλειές στον κόσμο του modelling.

Τελευταία προσθήκη σε αυτές, η νέα χειμερινή καμπάνια του οίκου Karl Lagerfeld στην οποία ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε από μία από τις μεγαλύτερες λατρείες του, την Αρχιτεκτονική. Η συλλογή συνδυάζει τη δική του ματιά στο σχεδιασμό κτιρίων - όπως μαρτυρούν οι μινιμαλιστικές γραμμές, οι θηλυκές καμπύλες και οι φουτουριστικές υφές - με μία αθλητική και συγχρόνως κομψή αισθητική.

Η Kaia Gerber φωτογραφήθηκε από τον ίδιο τον σχεδιαστή Karl Lagerfeld στο εμβληματικό στούντιό του, στη συνοικία Saint-Germain-de-Prés στο Παρίσι. Μαζί με την ομολογουμένως εντυπωσιακή καμπάνια, ο οίκος ανακοίνωσε και τη συνεργασία του με το νεαρό μοντέλο για το σχεδιασμό της capsule συλλογής "KARL LAGERFELG X KAIA", η οποία αναμένεται να λανσαριστεί αυτό το φθινόπωρο με τη δική της ξεχωριστή καμπάνια.

*Η γυναικεία συλλογή Karl Lagerfeld θα διατίθεται από τον Όμιλο Folli Follie από τη σεζόν Φ/Χ 2018