Το απίθανο vintage Roberto Cavalli της Κατερίνας Καινούργιου είναι second hand!

Το απίθανο vintage Roberto Cavalli της Κατερίνας Καινούργιου είναι second hand!
Fashion recycling από την παρουσιάστρια

Στο εξωτερικό είναι πολύ διαδεδομένο. Τα ρούχα των σχεδιαστών, αλλά και τα αξεσουάρ, τσάντες, παπούτσια, κοσμήματα που πια μένουν κλεισμένα σε ντουλάπες και δεν φοριούνται πλέον από τον ιδιοκτήτη ή την ιδιοκτήτριά τους για οποιονδήποτε λόγο να βγαίνουν σε ειδικά site second hand προς πώληση. Όσοι ασχολούνται με αυτό ξέρουν πως ψάχνοντας ευκαιρίες από δεύτερο χέρι μπορείς να βρεις κυριολκτικά fashion θησαυρούς.

Fashion Sustainability και fashion recycling, δηλαδή συνείδηση και στη μόδα. Και η Κατερίνα Καινούργιου ανήκει στις λίγες celebrities που υποστηρίζουν εμπράκτως οτι πρέπει να γίνεται ανακύκλωση και στη μόδα και ψωνίζει συχνά από πολύ μεγάλα sites second hand. Και εν αντιθέσει με άλλες δεν το κρύβει κιόλας.

Ένα από τα κομμάτια θησαυρούς που προαναφέραμε, που ανακάλυψε ψάχνοντας σε site εξωτερικού είναι και το απίθανο vintage floral sexy φόρεμα που φόρεσε πριν λίγες μέρες σε βραδινή της έξοδο στην Πάρο όπου περνάει το καλοκαίρι της.

ROBERTO_CAVALLI_VINTAGE_KAINOURGIOU_2_41e50.jpg

Φορεματάρα και της ταιριάζει γάντι. Σαν να ράφτηκε ειδικά για εκείνη. Και το συνδύασε τέλεια με ένα σετ chanel κοσμημάτων με τσόκερ και ασορτί σκουλαρίκια.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.08.2024 - 00:47