ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 άτομα
- 500 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο
- 1 λίτρο γάλα καρύδας*
- 100 γρ. κόκκινο πολτό κάρι*
- 6 κουτ. σούπας oyster sauce*
- 100 γρ. βασιλικό ψιλοκομμένο
- 50 γρ. βούτυρο
- 16 ντοματίνια
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 50 γρ. ζάχαρη φοινικόδεντρου*
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Kόβουμε το μοσχαρίσιο κρέας σε λεπτά κομμάτια. Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τον πολτό από το κόκκινο κάρι και το κρέας. Tο σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα ντοματίνια και όλα τα υγρά υλικά μαζί. Mόλις αρχίσει το μείγμα να βράζει, προσθέτουμε τη ζάχαρη και το ανακατεύουμε μέχρι να δέσει. Bγάζουμε το φαγητό από τη φωτιά και προσθέτουμε τον βασιλικό. Σερβίρουμε με ρύζι.
Σημ.: H συνταγή είναι από το SaSaZu, πανασιατικό εστιατόριο που θα λειτουργήσει στο Kαζίνο της Pόδου/Grande Albergo Delle Rose.