Πώς να φτιάξεις παγωτό στο σπίτι σου σε μόλις 5 λεπτά!

29.06.2020
Πώς να φτιάξεις παγωτό στο σπίτι σου σε μόλις 5 λεπτά!
Όσο ανεβαίνει ο υδράργυρος, αυξάνονται και οι αναζητήσεις στο Google για «συνταγές παγωτού». Αλλά αν έχεις βγάλει προκαταβολικά τη σκέψη από το μυαλό σου να φτιάξεις το δικό σου παγωτό επειδή νομίζεις ότι είναι λίγο χρονοβόρα διαδικασία, εμείς είμαστε εδώ για να σου αποδείξουμε το αντίθετο...Και αυτό γιατί έχουμε μια λαχταριστή συνταγή πέντε λεπτών όπου χρησιμοποιείς μόνο τρία συστατικά. Ω, ναι! Το Dualit.com δημιούργησε αυτή την τσακ-μπαμ συνταγή για να σε βοηθήσει να δροσιστείς και να ικανοποιηθείς για το home made παγωτό σου. Η συγκεκριμένη συνταγή παγωτού δεν απαιτεί μηχανή παγωτού ή ακόμη και να καταψυχθεί. Μόλις τρία συστατικά χρειάζεται να προσθέσεις σε ένα μπλέντερ για πραγματικό, κρεμώδες, φρουτώδες παγωτό, το οποίο χρειάζεται μόνο πέντε λεπτά για να γίνει .Έτοιμη; Ασφαλώς και είσαι...

Στιγμιαίο παγωτό Rasberry

Για πραγματικό στιγμιαίο παγωτό, η διατήρηση κατεψυγμένων μούρων στον καταψύκτη σου είναι μια εξαιρετική συμβουλή, καθώς δεν χρειάζεται να περιμένεις να παγώσει το μείγμα σου.

Μερίδες: 8-10

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά

Συστατικά

• 200 γραμμάρια κατεψυγμένα raspberries

• 250ml κρέμα γάλακτος

• 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη άχνη

Μέθοδος

• Ανακάτεψε όλα τα συστατικά μαζί για περίπου 20/30 δευτερόλεπτα.

• Σέρβιρε αμέσως ή τοποθέτησε τα σε ένα δοχείο στον καταψύκτη μέχρι να το σερβίρεις.

Τι πρέπει να κάνεις μετά; Σέρβιρε το σε ένα όμορφο μπολ, προσθέτοντας ίσως περισσότερα raspberries για διακόσμηση και βούτα αμέσως μέσα.