Υλικά
- 1 1/2 φλιτζάνι γάλα (η Kylie χρησιμοποίησε γάλα με 2% λιπαρά)
- 1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί (προτείνει Cabernet Sauvignon.
- 1/3 του φλιτζανιού κομματάκια μαύρης σοκολάτας
- Κατ' επιλογήν, coconut whipped cream
Διάβασε και αυτό: Σαββατοκύριακο στο σπίτι; "Ξεγέλασε" τον χιονιά με αυγά Φλωρεντίν
Εκτέλεση
- Σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά, βάζουμε το γάλα και τα κομματάκια σοκολάτας.
- Ανακατεύουμε υπομονετικά έως ότου η σοκολάτα λιώσει μέσα στο γάλα.
- Χύνουμε μέσα το κόκκινο κρασί και το κρατάμε στη φωτιά έως ότου είναι ζεστό.
- Σερβίρουμε σε δύο κούπες ή σε 6 με 8 μικρότερα γυάλινα ποτήρια (η Kylie συνιστά τα μικρότερα γυάλινα ποτήρια).
- Στην περίπτωση που επιθυμούμε, βάζουμε whipped cream, κολάρο σε αυτό το νέκταρ (η στήλη δεν το συνιστά).
Αυτή είναι η συνταγή της Kylie, όπως την παρουσιάζει στο blog της, immaeatthat. Στην υγεία μας...