2-3 μερίδες
Υλικά
βούτυρο 3 κουταλιές της σούπας
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
γαρίδες ξεφλουδισμένες και κομμένες
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι πιπέρι
Χυμός από ½ λεμόνι
1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο τσίλι
¼ φλιτζανιού μαϊντανό, ψιλοκομμένο
½ κιλό μαγειρεμένα μακαρόνια
Παρασκευή
1. Λιώστε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
2. Ρίξτε το σκόρδο κι αφήστε να πάρει χρώμα.
3. Προσθέστε τις γαρίδες, το αλάτι και το πιπέρι κι αφήστε να ροδίσουν
4. Προσθέστε το χυμό λεμονιού, το τσίλι, και το μαϊντανό.
5. Προσθέστε τα μακαρόνια και ανακατέψτε μέχρι ν΄ανακατευτούν ομοιόμορφα με τη σάλτσα.
6. Σερβίρετε!