Περισσότερες συνταγές και συμβουλές αλ Καρούζο μπορείς να βρεις εδώ.
Τα αχλάδια συχνά καταλήγουν ως τα ξεχασμένα φρούτα του χειμώνα. Ο βασικός λόγος πιστεύω, είναι ότι συνήθως αυτά που βρίσκουμε στα μανάβικα πλέον, είναι τόσο σκληρά και άγουρα που δεν σε προϊδεάζουν ότι διαθέτουν τους χυμούς των ώριμων φρούτων με τη μοναδική γεύση που έχουμε στο μυαλό μας ως γευστικό πρότυπο. Και έτσι ή μένουν στο μανάβη, ή μπαίνει κανείς στη λογική να τα μαγειρέψει ή να τα ψήσει, ώστε να αναδείξει τη ντελικάτη γεύση και τ’ αρώματά τους.