Μακαρονοσαλάτα του Καίσαρα

17.10.2014

Σοτάρουμε 3 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να γίνει τραγανό. Tο στραγγίζουμε. Aνακατεύουμε τα ζυμαρικά με το μπέικον, 1 αβοκάντο κομμένο σε φέτες, 2 αβγά σφιχτά κομμένα στα τέσσερα, 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο και ½ φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη. Aνακατεύουμε με τη sauce που θα φτιάξουμε χτυπώντας στο multi τον κρόκο από 1 αβγό, τον χυμό από 1 λεμόνι, 8 φιλετάκια αντζούγιας στραγγισμένα, 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα και 3/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο.