Με την υποψηφιότητα του GAEA Οξύμελο (ξύδι βαλσάμικο με θυμαρίσιο μέλι), το οποίο βασίζεται σε αρχαία ελληνική συνταγή από τη Μινωική περίοδο της Κρήτης, η GAEA απέσπασε το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Βέλτιστη Αξιοποίηση της Ελληνικής Αγροτικής Παραγωγής & Παράδοσης» του θεσμού, ο οποίος λαμβάνει χώρα για 2η συνεχόμενη χρονιά.
Το εν λόγω βραβείο αποτελεί μια ακόμη διάκριση της GAEA, που προστίθεται στον ήδη μακρύ κατάλογο βραβεύσεων, επισφραγίζοντας έτσι, την άξια παρουσία της εταιρείας στον επιχειρηματικό χώρο, εκπροσωπώντας την ελληνική παράδοση σε Ελλάδα και εξωτερικό.