FYI

Youphoria villas: ένας επίγειος παράδεισος στην Κρήτη

23.11.2016
Φυσικά και η μεγάλη ημέρα του γάμου μας είναι κάτι που ονειρευόμαστε για καιρό. Πού θα γίνει, τι θα φορέσουμε, ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι μας αλλά κυρίως που θα κλείσουμε να πάμε στο γαμήλιο ταξίδι μας. Ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όχι μόνο της χώρας μας αλλά και ολόκληρου του κόσμου είναι αναμφίβολα το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας που δεν είναι άλλο από την Κρήτη.

Το νησί προσφέρει ποικιλία εμπειριών από δραστηριότητες αλλά και χαλάρωσης στην παραλία, ενώ οι αμμουδιές είναι εντυπωσιακές, αλλά κυρίως τα ξενοδοχεία του νησιού είναι αυτά που έχουν κάτι να προσφέρουν στον κάθε επισκέπτη.
Για αυτή την τόσο ξεχωριστή περίσταση του γάμου σας αξίζει να βρείτε μόνο τα καλύτερα. Για όσες και όσους θέλουν να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία στο γαμήλιο ταξίδι τους αξίζει να κλείσουν τις διακοπές τους στα μαγευτικά Χανιά και πιο συγκεκριμένα στο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών Youphoria Villas σε απόσταση μόλις 7 λεπτών από τα Φαλάσαρνα.
Αν ψάχνεις μανιωδώς στο διαδίκτυο για Luxury villas in crete with pool, θα βρεθείς μπροστά σε πολλά αποτελέσματα, αλλά το Youphoria Villas είναι εκείνο που ξεχωρίζει.
Στο Youphoria Villas οι επισκέπτες θα ζήσουν αξέχαστες στιγμές ειδικά οι νεόνυμφοι που θα απολαύσουν όλα όσα ονειρεύονται. Η σουίτα που θα υποδεχθεί τους μελλόνυμφους θα είναι στολισμένη με ροδοπέταλα ενώ η ιδιαίτερη διακόσμηση και η αισθητική στο εσωτερικό του δωματίου καλούν τους νεόνομυμφους να ζήσουν αξέχαστες στιγμές στο πιο όμορφο νησί της Ελλάδας.
Η πολυτελής βίλα Abyss είναι από τις βασικές επιλογές των νεόνυμφων που επιλέγουν μια από τις πολυτελείς κατοικίες του Youphoria Villas για την διαμονή τους. Ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, αποτελεί μία σύγχρονη κατοικία υψηλής αισθητικής με ζεστά και ήρεμα χρώματα, με φόντο πάντα το απέραντο γαλάζιο με προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα στο εσωτερικό της. Ο περιβάλλων χώρος της βίλας είναι γεμάτος λουλούδια και δέντρα που δεν κρύβουν ούτε στο ελάχιστο την απίστευτη θέα. Το φυσικό φως διαχέεται από τα μεγάλα παράθυρα σε όλοκληρο το δωμάτιο ενώ το κρεβάτι του ευρύχωρου υπνοδωματίου υπόσχεται να χαρίσει στιγμές χαλάρωσης στους νεόνυμφους.