FYI

«ΟΠΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ»: H μόδα στα γυαλιά οράσεως& ηλίου έχει το δικό της έντυπο

04.11.2016
Κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό αξεσουάρ μόδας, τα γυαλιά οράσεως αλλά και ηλίου ήταν είναι και θα είναι το πιο διαχρονικό κομμάτι του στιλ μας λόγω της χρησιμότητάς του. Τα μέσα καταφέρνουν πάντα να μας παρουσιάζουν τις τελευταίες λέξεις της μόδας στα γυαλιά οράσεως και ηλίου αφού κάθε σεζόν βρισκόμαστε μπροστά στα ολοκαίνουργια μοντέλα και δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε χωρίς να γνωρίζουμε πως τα μάτια μας έχουν το... δικό τους έντυπο.

Το εξειδικευμένο περιοδικό «ΟΠΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» πρωτοκυκλοφόρησε το 1991 και μέχρι σήμερα καταφέρνει και να ενημερώνει τέλεια τους επαγγελματίες στον χώρο των οπτικών γύρω από τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα γυαλιά οράσεων και ηλίου με έναν ιδιαίτερο τρόπο δίνοντας στο κοινό του μια ιδιαίτερη μάτια μέσα από το πρίσμα τη μόδας.

Κάτι πολύ παραπάνω από ένα έντυπο γύρω από τα γυαλιά (οράσεως και ηλίου) πρόκειται για ένα έντυπο γύρω από την μόδα και την κουλτούρα της και πώς αυτή εφαρμόζεται στα απόλυτα αξεσουάρ που δεν είναι άλλα από τα γυαλιά δίνοντας έναν διαφορετικό τόνο σε ένα επιχειρηματικό τοπίο που είναι γεμάτο προκλήσεις.

Στο εξειδικευμένο περιοδικό «ΟΠΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», οι αναγνώστες θα βρουν τα πάντα γύρω από τον κλάδο των οπτικών από επιστημονικά άρθρα, συνεντεύξεις μέχρι θέματα γύρω από τα νέα προϊόντα της αγοράς και τις τάσεις της μόδας στον χώρο των οπτικών ειδών αλλά και την επικαιρότητα στον κλάδο όπως συνέδρια, εκθέσεις και εκδηλώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε like στη σελίδα της οπτικής ενημέρωσης στο facebook

https://www.facebook.com/OptikiEnimerosi