FYI

Κάνε τη Φαίη να πει το YES!

24.11.2015
Σε αυτή την εφαρμογή Facebook όλοι λένε YES.

H εφαρμογή Facebook «Κάνε τη Φαίη να πει το YES! » είναι στον αέρα! Ένας online διαγωνισμός για συνταγές, φτιαγμένος με τα καλύτερα υλικά: μεράκι, φροντίδα, την παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, τον διατροφολόγο Δημήτρη Γρηγοράκη, τον σεφ Χρυσόστομο Πρασατζή και φυσικά το Dirollo: η οικογένεια τυροκομικών με τα χαμηλά λιπαρά που κερδίζει χαμόγελα!

Ο καταναλωτής πρέπει να κάνει μόνο ένα πράγμα στη σελίδα του Dirollo στο Facebook: να πείσει τη Φαίη και την κριτική επιτροπή να πουν Yes στη δική του συνταγή προκειμένου να αναδειχθεί ως ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού!

Πώς; Ανεβάζοντας τη συνταγή του φυσικά. Δεν έχει σημασία αν η συνταγή είναι εύκολη, δύσκολη, γρήγορη ή χρονοβόρα. Αρκεί να είναι smart: νόστιμη, θρεπτική, με λίγες θερμίδες και φυσικά να περιέχει Dirollo. Μόνο τότε θα πάρει το YES από την επιτροπή και τη Φαίη.

Η Φαίη, μέσα από διαδραστικά video, καλεί τους φίλους της μέσα σε λίγα βήματα να ανεβάσουν τη συνταγή τους για να κερδίσουν ένα πολυμηχάνημα Kenwood. Μόνο όμως οι συνταγές του μήνα που θα καταφέρουν να αποσπάσουν το YES της κριτικής επιτροπής θα μπορέσουν να διεκδικήσουν το μεγάλο δώρο!

Παράλληλα κι άλλοι τυχεροί μέσα στην εβδομάδα θα κερδίζουν πρωτότυπα δώρα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις.

Κι όχι μόνο αυτό. Οι καλύτερες, οι πιο smart συνταγές θα ανέβουν και στο smartsyntayes.gr: το νεο site από το Dirollo, που είναι τόσο «έξυπνο» όσο το όνομά του. Γιατί περιέχει γνωστές ή άγνωστες συνταγές, παρασκευασμένες με τέτοιο τρόπο, που τώρα όλοι μπορούν να τις απολαύσουν! Γιατί διατηρούν τη νοστιμιά τους ενώ παράλληλα γίνονται πιο ελαφριές και υγιεινές από ποτέ. Είναι, δηλαδή συνταγές, που όλοι λένε YES!

Η εφαρμογή «Κάνε τη Φαίη να πει το YES!» αποτελεί δημιουργία της Publicis Greece.