Είναι το καλύτερο ταίρι για τα αρωματικά φυτά στην κουζίνα, φροντίζοντας, με τη σωστή ποσότητα νερού να έχουν βέλτιστη ανάπτυξη και να διατυρούνται ολόφρεσκα. Επιλέξτε Cube Color και φυτέψτε δυόσμο ή μέντα (όπως προτιμούσε ο Hemingway) για να φτιάχνετε τα απολαυστικότερα Mohito όλο το καλοκαίρι. Φτιάξτε Mohito προσθέτοντας φράουλες, (Strawberry Mohito) ή αντικαταστήστε το ρούμι με μαστίχα (δοκιμάζοντας την ποσότητα στην ζάχαρη) για την Greek εκδοχή του!
Perfect Match! Mohito Season
- 10 φύλλα φρεσκοκομμένο δυόσμο από τη LECHUZA σας
- ½ lime κομμένο στα 4
- 2 κ.γ. ζάχαρη
- 1 κούπα παγάκια
- 50 ml λευκό ρούμι
- ½ κούπα club soda
Βάζουμε τα φύλλα δυόσμου και το ένα κομμάτι λάιμ σε ένα ποτήρι από χοντρό γυαλί. Με ένα γουδοχέρι πιέζουμε για να απελευθερώσουμε τα αρώματα τους. Προσθέτουμε τα δυο ακόμη λάιμ και τη ζάχαρη και πιέζουμε με το γουδοχέρι ώσπου να γίνουν σιρόπι. Γεμίζουμε το ποτήρι με πάγο, ρίχνουμε το ρούμι και στη συνέχεια τη σόδα. Ανακατεύουμε και διακοσμούμε με μια φουντίτσα δυόσμο.