Η τέχνη σε κίνηση

26.06.2007
Η Γκαλερί The Nomads ταξιδεύει την εικαστική δημιουργία εντός και εκτός συνόρων μέσα από τις εικαστικές δημιουργίες καλλιτεχνών-νομάδων.

Η Γκαλερί The Nomads ταξιδεύει την εικαστική δημιουργία εντός και εκτός συνόρων μέσα από τις εικαστικές δημιουργίες καλλιτεχνών-νομάδων.

Οι καλλιτέχνες είναι νομάδες, μετακινούμενοι σε τόπους αλλοτινούς, σε μέρη υπαρκτά μα και πλασματικά, προϊόντα της φαντασίας. Ο πρωτοποριακός χώρος τέχνης The Nomads Gallery συμμετέχει έμπρακτα σε αυτό το ταξίδι της καλλιτεχνικής αναζήτησης, σε μια προσπάθεια διάδοσης της τέχνης. Η Nomads είναι η πρώτη «εν κινήσει» γκαλερί, που στόχο έχει την προώθηση της σύγχρονης ελληνικής τέχνης. Αυτό, άλλωστε, προδίδει και το όνομα της γκαλερί! Η τέχνη τίθεται σε διαρκή και αέναη κίνηση σε Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο μέσα από την προσωπική δουλειά αξιόλογων και ταλαντούχων δημιουργών. Στην παρούσα φάση, οι καλλιτέχνες που συνεργάζονται με τη Nomads Gallery είναι οι εξής: Αρτο Απαρτιάν -γνωστός ηθοποιός, ο οποίος εκτός από το ταξίδι στην τέχνη της υποκριτικής, πραγματοποιεί και αυτό στα πρόσωπα των ηρώων του αρχαίου δράματος με τεραστίων διαστάσεων έργα τέχνης-, Βασίλης Βύζας, Λάμπρος Καραδήμος, Κρυστάλλη Κ., Μάριος Λινάκης, Εύα Μιχαλάκη, Ματίνα Μπαχάρη, Βασίλης Πέρρος, Δημήτρης Πρωτοπαπάς, Τζιάρα, Νίκος Τσολάκογλου και Φίλιππος Φωτιάδης. Τα μέλη αυτής της καλλιτεχνικής οικογένειας δεν είναι με τον ακριβή ορισμό νομάδες, καθώς έχουν μια σταθερή διεύθυνση: αυτήν του κυβερνοχώρου www.thenomadsgallery.com η οποία απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για την τέχνη και επιθυμούν να ενημερωθούν για τους καλλιτέχνες. Εκτός από τη διαδικτυακή τους παρουσία, τα μέλη της ομάδας, σαν αυθεντικοί ταξιδιώτες, θα επισκεφτούν πολλούς τόπους και θα συναντηθούν σε πολλά σημεία, θα διοργανώσουν εκθέσεις και θα συμμετέχουν σε σημαντικές εικαστικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ε.Μ.

[info]
Για περισσότερες πληροφορίες για τους καλλιτέχνες και το έργο τους, πληκτρολογήστε την ιστοσελίδα: www.thenomadsgallery.com