"Αστέρι" ο Κόστνερ στο Μπάντμιντον

15.10.2009
Γοητευτικός, χαλαρός, ντυμένος με ένα γαλάζιο τζιν, μαύρο πουκάμισο και μποτάκια, ο τιμημένος με Όσκαρ ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ ανέβηκε στη σκηνή του Θεάτρου Badminton - όχι και τόσο σίγουρος για τα τραγούδια του, αλλά απόλυτα σίγουρος για τη γοητεία που ασκεί στις γυναίκες της αίθουσας!
Γοητευτικός, χαλαρός, ντυμένος με ένα γαλάζιο τζιν, μαύρο πουκάμισο και μποτάκια, ο τιμημένος με Όσκαρ ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ ανέβηκε στη σκηνή του Θεάτρου Μπάντμιντον - όχι και τόσο σίγουρος για τα τραγούδια του, αλλά απόλυτα σίγουρος για τη γοητεία που ασκεί στις γυναίκες της αίθουσας!

Η βραδιά ξεκίνησε με ένα βίντεο-αναδρομή στην πλούσια κινηματογραφική πορεία τού ηθοποιού, με το οποίο θυμηθήκαμε -εκτός από τα νιάτα μας- τις ταινίες που τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό: "Χορεύοντας με τους Λύκους", "JFK", "Σωματοφύλακας", "Ρομπέν των Δασών", "Υδάτινος Κόσμος" και τόσες άλλες... στέναξε η αίθουσα με τις φλογερές σκηνές πάθους ανάμεσα σε εκείνον και τη Σούζαν Σάραντον στην ταινία του 1988, "Bull Durham" και μας εξέπληξε για άλλη μια φορά ντυμένος εκπληκτικά ως 'Έλβις' στο "3000 Miles to Graceland"!

Για πρώτη φορά δε, καταλάβαμε ότι ο αγαπητός Κέβιν Κόστνερ έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στα άλογα και τα όπλα, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των ταινιών του ανακαλύψαμε (λόγω του μοντάζ) ότι περιλαμβάνουν μεγάλες ποσότητες και από τα δύο...

Και ενώ όλοι περιμέναμε τον Κέβιν κατευθείαν στη σκηνή, εκείνος θέλησε να συναισθανθεί την ενέργεια του κοινού πριν τραγουδήσει... έτσι, βγήκε από την πλαϊνή είσοδο του θεάτρου, προκαλώντας θερμό χειρορότημα. Περπάτησε ανάμεσα στους θεατές και χαιρέτησε με άνεση και χαμόγελο όλους όσους τον πλησίασαν. Κατόπιν, κατέβηκε στη σκηνή όπου έπαιξε κλασικό αμερικάνικο ροκ εν ρολ με τη συνοδεία έξι μουσικών (μεταξύ αυτών ο Bobby Yang, που κέρδισε τις εντυπώσεις με το ροκ-βιολί και τις φιγούρες του στη σκηνή) προλογίζοντας κάθε κομμάτι με κινηματογραφική άνεση!

Ο Κόστνερ τραγούδησε και δικές του συνθέσεις, αφιερωμένες στις γυναίκες που αγάπησε, στους άντρες που κατανοεί, στα αθώα παιδικά του χρόνια, αλλά και στους συμπατριώτες του που επλήγησαν από τον τυφώνα Κατρίνα!

O 53χρονος ηθοποιός, παραδέχτηκε ότι η τωρινή σύζυγός του, η Γερμανίδα Κριστίν Μπομγκάρτνερ (Christine Baumgartner), τον παρότρυνε να επανασυνδεθεί με μια παλιά του αγάπη, τη μουσική, δημιουργώντας το συγκρότημα Modern West. Διηγήθηκε στο κοινό πώς αισθάνθηκε όταν την πρωτογνώρισε.... και της τραγούδησε το τραγούδι "Το κορίτσι που αναζητώ".

O Κόστνερ αφηγήθηκε -γελώντας- και μια ιδιαίτερη εμπειρία που είχε στη Μύκονο με τα παιδιά του, και μίλησε με θαυμασμό για την Ελλάδα τη χώρα από όπου ξεκίνησε ο πολιτισμός.

Χ.Τ.