Rock n Roll : γεύση μετά... μουσικής

14.09.2001
Re-opening θα κάνει σε λίγες ημέρες ένας χώρος που συνδυάζει την καλή μουσική με το φίνο φαγητό. Πρόκειται για το κλασικό bar restaurant Rock n Roll, το οποίο συντροφεύει τις νύχτες των ''ψαγμένων'' Αθηναίων. Είναι ένας χώρος που μοιράζεται σε δύο επίπεδα και τον χαρακτηρίζει η ζωντάνια και η φρεσκάδα. Το ξύλο σε σκούρο καφέ χρώμα είναι βασικό στοιχείο στη διακόσμηση του εστιατορίου, ενώ highlight του χώρου εδώ και χρόνια είναι η μεγάλη μπάρα.
Re-opening θα κάνει σε λίγες ημέρες ένας χώρος που συνδυάζει την καλή μουσική με το φίνο φαγητό. Πρόκειται για το κλασικό bar restaurant Rock n Roll, το οποίο συντροφεύει τις νύχτες των ''ψαγμένων'' Αθηναίων. Είναι ένας χώρος που μοιράζεται σε δύο επίπεδα και τον χαρακτηρίζει η ζωντάνια και η φρεσκάδα. Το ξύλο σε σκούρο καφέ χρώμα είναι βασικό στοιχείο στη διακόσμηση του εστιατορίου, ενώ highlight του χώρου εδώ και χρόνια είναι η μεγάλη μπάρα. Ο χώρος του εστιατορίου είναι χωρισμένος από το υπολοιπο μαγαζί, όπου μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας σε άνετους δερμάτινους καναπέδες.
Οι γεύσεις του Rock 'n' Roll είναι εμπνευσμένες από τη Μεσογειακή κουζίνα με ορισμένες ανατολικές πινελιές. Από τους μεζεδες μπορείτε να δοκιμάσετε τις κροκέτες τυριών και τα τραγανιστά spring rolls. Μεγάλη ποικιλία υπάρχει τις σαλάτες καθώς το μενού περιλαμβάνει επτά διαφορετικές με top τη σαλάτα σπανάκι με μπέικον, κουκουνάρια και ροκφορ. Για τους λάτρεις των αμερικάνικων γεύσεων, το μενού περιλαμβάνει έναν ικανοποιητικό αριθμό μπέργκερ, που θα ευχαριστήσουν τους καλοφαγάδες. Το κυρίως πιάτο που ξεχωρίζει, πάντως, είναι το φιλέτο ταύρου με σάλτσα μαυροδάφνης, το οποίο πρέπει, δίχως άλλο, να δοκιμάσετε.
Συνιστούμε, ωστόσο, να μην παρασυρθείτε από τα εντυπωσιακά πιάτα φαγητού, διότι η συνέχεια είναι εξίσου... νόστιμη : Μην αντισταθείτε, λοιπόν, σε μιά πουτίγκα με χουρμάδες , ή σε μιά ''Ναπολεόν'', η οποία είναι μους άπρης σοκολάτας με κυδώνι.
Για να συνοδεύσετε το φαγητό σας, το Rock n Roll διαθέτει αρκετά ενημερωμένη κάβα με 42 ετικέτες.
Rock n Roll : Λουκιανού 6 & Υψηλάντου Κολωνάκι
Τηλέφωνο : 7217127
Καθημερινά : από 9.00 - 2.00 π.μ.