Το Μαύρο Θέατρο και στη Θεσσαλονίκη!

21.01.2005
Από την Τρίτη 1 Μαρτίου μέχρι την Κυριακή 6 Μαρτίου η παράσταση θα μεταφερθεί στο θέατρο Ράδιο- Σίτυ στη Θεσσαλονίκη!

Το θέατρο Coronet ακολουθώντας την παράδοση, που το ίδιο δημιούργησε, υποδέχεται και παρουσιάζει από την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2005 το θίασο Μαύρου Θεάτρου IMAGE και την ολοκαίνουργια παράσταση «Black Box».

Από την Τρίτη 1 Μαρτίου μέχρι την Κυριακή 6 Μαρτίου η παράσταση θα μεταφερθεί στο θέατρο Ράδιο- Σίτυ στη Θεσσαλονίκη!

Το Image Black Light Theatre ένας από τους πιο επιτυχημένους θιάσους του Μαύρου Θεάτρου, ιδρύθηκε στην Τσεχία το 1989 από το μουσικό Alexander Cihar και τη χορογράφο και γνωστή χορεύτρια του Κρατικού Μπαλέτου της Τσεχίας Eva Asterova. Στόχος τους ήταν να ιδρύσουν το δικό τους θέατρο «σύμφωνα με τις δικές τους ιδέες και τα προσωπικά τους οράματα. Ένα ανεξάρτητο θέατρο που να βασίζεται στις τεχνικές του μαύρου θεάτρου και να συνδυάζει στοιχεία μοντέρνου χορού, jazz και παντομίμας.» Το όνειρό τους ήταν ένα θέατρο που να προσφέρει στο θεατή υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία, καλή μουσική και χορό, αλλά «και μια γερή δόση γέλιου».

Η ιδιαιτερότητα του Image είναι ότι προσπαθούν να ακούσουν το κοινό, να καταλάβουν τα συναισθήματα του, έτσι ώστε να μπορούν να το εκπλήξουν, να το ικανοποιήσουν, να το κάνουν να γελάσει. Θεωρούν ότι υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ θεατών και καλλιτεχνών και πως αυτό που κρατά ζωντανό το θέατρο μέχρι σήμερα είναι κάτι κοινό στις ψυχές και των δυο παραγόντων.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων Αθήνας: Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 21:00 Σάββατο 18:00 & 21:00 Κυριακή 18:00

Τιμές εισιτηρίων: Πλατεία 25 ευρώ, πλατεία, παιδικό-φοιτητικό 20 ευρώ, Θεωρεία πλατείας (καναπές ή τραπέζι 4 ατόμων) 80 ευρώ, εξώστης 20 ευρώ, εξώστης παιδικό-φοιτητικό 15 ευρώ.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων Θεσσαλονίκης: Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 21:00  Κυριακή 18:00

Τιμές εισιτηρίων: 25, 20, 15 ευρώ