Prince: Το θρίλερ με τη διαθήκη και τα 5 άγνωστα «τυχερά» αδέρφια του!

27.04.2016
Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ο superstar της μουσικής Prince, που βρέθηκε νεκρός στα 57 του στο ασανσέρ της έπαυλής του, Paisley Park, δεν έχει αφήσει διαθήκη, ενώ οι πληροφορίες για το ύψος της περιουσίας του δεν είναι ακόμα ξεκάθαρες.

Ο καλλιτέχνης «έφυγε» τόσο ξαφνικά, που από ότι όλα δείχνουν δεν είχε καν στο μυαλό του την ανάγκη να αφήσει διαθήκη. Η μοναδική αδερφή του από τον ίδιο πατέρα και μητέρα, Tyka Nelson, έστειλε στο δικαστήριο έγγραφα που πιστοποιούν την ύπαρξη 5 εν ζωή ετεροθαλών αφερφών του Prince, που ενδέχεται να κληρονομήσουν την περιουσία του Πρίγκιπα!

H Tyka ζήτησε επίσης από το δικαστήριο να διορίσει την ίδια ως διαχειρίστρια της περιουσίας του Prince. Ως ειδικό διαχειριστή πρότεινε την τράπεζα Bremer Bank της Μινεσότα με την οποία συνεργαζόταν για χρόνια ο αδελφός της.

Ναρκωτικά και πορνεία - Διάβασε την άγνωστη ζωή της αδερφής του Prince!!

Η αξία του μακροσκελούς μουσικού καταλόγου του σταρ υπολογίζεται σε περισσότερα από 500 εκατ. δολάρια σύμφωνα με τον μανατζέρ του, Owen Husney. Από την ημέρα του θανάτου του, οι πωλήσεις των δίσκων του έχουν εκτοξευθεί, με περισσότερα από 580.000 άλμπουμ να έχουν πωληθεί σύμφωνα με τη Nielsen Music.

Εκτός από τα δικαιώματα από τους περισσότερους από 35 δίσκους του και το ακυκλοφόρητο υλικό που βρίσκεται στα ιδιωτικά του στούντιο, λέγεται ότι ο Prince είχε στην κατοχή του έναν θησαυρό από άγνωστες ηχογραφήσεις μεταξύ των οποίων και ένα άλμπουμ του μεγάλου τρομπετίστα της τζαζ, Μάιλς Ντέιβις.