Έκλεψαν τα μποξεράκια των One Direction!

08.10.2013
Ο Λίαμ Πέιν έζησε μία περίεργη εμπειρία στο Σίδνει όταν κάποιες φαν του αποφάσισαν να τον αφήσουν γυμνό.

Όταν είσαι το πιο εμπορικό boy band της ποπ αυτή τη στιγμή τότε μάλλον θα πρέπει να τα περιμένεις όλα και πιο συγκεκριμένα τα ευτράπελα από τους φανατικούς θαυμαστές. Οι One Direction βρέθηκαν στην Αυστραλία και παραλίγο να φύγουν γυμνοί αφού κάποιες φαν δε μπόρεσαν να κρατηθούν κι έκαναν επιδρομή στις βαλίτσες τους.

Ο Λίαμ Πέιν (Liam Payne) πήγε για σερφ με τον Λούις Τόλμινσον (Louis Tolminson) και μόλις γύρισε στο δωμάτιο του, παρατήρησε πως του είχαν κλέψει τα εσώρουχα και σαν να μην έφτανε αυτό, ενώ κοιμόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου άκουσε κάποιον να προσπαθεί επίμονα να μπει από το μπαλκόνι κάτι που ευτυχώς δεν έγινε.

«Το πιο περίεργο ξύπνημα που είχα ποτέ. Όταν είσαι στο κρεβάτι και ημίγυμνος και κάποιος προσπαθεί να διαρρήξει τη μπαλκονόπορτα σίγουρα θα είναι μια περίεργη μέρα.» έγραψε στο twitter ενώ σε ένα άλλο tweet από τα αρκετά που ακολούθησαν, ο 20χρονος τραγουδιστής προσπάθησε να διακωμωδήσει την κατάσταση λέγοντας «# breakIntoSomeonesHouseAndStealThereUnderwearDay ωραία φεύγω για το σπίτι της Σκάρλετ Γιόχανσον».

Λίγες ώρες μετά το περιστατικό, η ασφάλεια εντόπισε τα δύο 14χρονα κορίτσια που έκλεψαν τα μποξεράκια και τους απείλησαν πως αν δεν τα επιστρέψουν θα τις πάνε στην αστυνομία. «Νιώθω χάλια και η μαμά μου δεν το ξέρει. Δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, συγνώμη.» ανέφερε η μία θαυμάστρια του Πέιν.


K.Π