Druuna: Η απόλυτη φαντασίωση στο... χαρτί

30.09.2013
Έχουν παρελάσει από τις γκάλερι μας εκατοντάδες χαριτόβρυτες, πληθωρικές, καμπυλόγραμμες, καλλίπυγες, καυτές, αισθησιακές γυναικείες υπάρξεις. Κοπέλες που έχουν ανεβάσει το θερμόμετρο σε δυσθεώρητα ύψη.. Αλλά σαν την Ντρούνα (Druuna) καμιά... Όσοι δεν γνωρίζουν, η Druuna είναι η ηρωίδα του ομότιτλου ερωτικού-fiction κομικ, δημιούργημα της πένας του ιταλού Serpieri. Σας την παρουσιάζουμε σαν μια μορφή διαμαρτυρίας προς όλες εκείνες που έχουν επιδοθεί σε μια σκυταλοδρομία επεμβάσεων, σε κάθε πιθανό και απίθανο μέρος του σώματος τους για να δείξουν πιο ποθητά θηλυκά. Προσπαθώντας να πλησιάσουν τις αναλογίες της απίστευτης κορμάρας της Druuna, πέφτουν θύματα τις ίδιας τους της ματαιοδοξίας. Η Druuna μπορεί να έχει χάρτινες τις καμπύλες της, αλλά στα μάτια μας είναι πιο αληθινή από πολλές…

Έχουν παρελάσει από τις γκάλερι μας εκατοντάδες χαριτόβρυτες, πληθωρικές, καμπυλόγραμμες, καλλίπυγες, καυτές, αισθησιακές γυναικείες υπάρξεις. Κοπέλες που έχουν ανεβάσει το θερμόμετρο σε δυσθεώρητα ύψη..

Αλλά σαν την Ντρούνα (Druuna) καμιά... Όσοι δεν γνωρίζουν, η Druuna είναι η ηρωίδα του ομότιτλου ερωτικού-fiction κομικ, δημιούργημα της πένας του ιταλού Serpieri.

Σας την παρουσιάζουμε σαν μια μορφή διαμαρτυρίας προς όλες εκείνες που έχουν επιδοθεί σε μια σκυταλοδρομία επεμβάσεων, σε κάθε πιθανό και απίθανο μέρος του σώματος τους για να δείξουν πιο ποθητά θηλυκά. Προσπαθώντας να πλησιάσουν τις αναλογίες της απίστευτης κορμάρας της Druuna, πέφτουν θύματα τις ίδιας τους της ματαιοδοξίας.

Η Druuna μπορεί να έχει χάρτινες τις καμπύλες της, αλλά στα μάτια μας είναι πιο αληθινή από πολλές…