Οι Godsleep στο Six Dogs

13.07.2012
Οι Godsleep θα εμφανιστούν μαζί με τους Barstrow Deadbeat και τους Reversed Nature στην κεντρική σκηνή του Six Dogs την Πέμπτη 19 Ιουλίου.

Οι Godsleep θα εμφανιστούν μαζί με τους Barstrow Deadbeat και τους Reversed Nature στην κεντρική σκηνή του Six Dogs την Πέμπτη 19 Ιουλίου.

Οι Godsleep είναι ένα heavy rock συγκρότημα από την Αθήνα. Η μπάντα σχηματίστηκε το 2010 και στα μέσα του έτους κυκλοφόρησαν ένα promo με 4 κομμάτια, ένα από αυτά συμμετέχει σε μια συλλογή ροκ που κυκλοφορεί από την 272 Records(California). Έχουν κάνει πολλά live τα τελευταία 2 χρόνια σε όλη την Ελλάδα και μερικά από αυτά ήταν με μπάντες όπως La Otracina, Kadavar, Nightstalker, Talbot.

Μόλις επιστρέψαμε από την sold out σκηνή του Freak Valley Festival 2012 της Γερμανίας οπού έπαιξαν και τις 2 μέρες και μοιραστήκαν τη σκηνή με μπάντες όπως Colour Haze , My Sleeping Karma , Lonely Kamel , Gentlemans Pistols , Mars Red Sky…Επίσης Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο studio, ηχογραφώντας το πρώτο τους full legnth Album οπού και αναμένεται μέσα σε αυτό το έτος.

Οι Barstow Deadbeat ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του ’09 απο τους Kostis Ben(κιθάρα-φωνή), Leo (κιθάρα- φωνή), Στέλιο (τύμπανα) και El Gatto (μπασο), τζαμάροντας στο σπίτι του Στέλιου. Η μπάντα σύντομα ξεκίνησε με συχνά live κατι στο οποίο παραμένει αφοσιωμένη μέχρι και σήμερα. Μέχρι σήμερα οι Barstow Deadbeat έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες οπως οι Nightstalker, Planet of Zeus, Down n’ Out, Beyond Perception, Lucky Funeral, Routes, Anal Veritas, Mamma Kin etc.

Μετά απο ενα χρόνο με αυτό το line up , ο El gatto αντικαταστάθηκε από τον Orestis O’fuzz (μπάσο). Με αυτό το δυνατό line up συνέχισαν μεχρι το Σεπτέμβριο του 2011, όταν ο Orestis O’fuzz αντικαταστάθηκε απο τον Αντώνη Αντωνιάδη (ex-Mind the Gap). Μερικούς μήνες μετά μαζί με τον Αντώνη ήρθε και ο Σπύρος (φωνή) (επίσης ex-Mind the Gap) και ο Στέλιος αντικαταστάθηκε από τον Βαγγέλη(Screaming Republic, Conium).Από τότε η μπάντα δουλεύει πάνω στο δικό της υλικό. Επίσης αναμένεται ένα demo μέσα στο καλοκαίρι του ’12 με 5 κομμάτια.

Οι Reversed Nature δημιουργηθήκαν από την ανάγκη ορισμένων ανθρώπων να εκφράσουν τον εσωτερικό τους κόσμο δια μέσω της μουσικής. Μουσική που τη δημιουργούν χωρίς περιορισμούς η όρια, δεν βάζουν τα αισθήματα τους κάτω από ένα φακό και δίνουν ζωή σε κάτι προμελετημένο. Μεταχειρίζονται τη μουσική σαν έναν ανθρώπινο οργανισμό και την αφήνουν να μεγαλώσει με δική της βούληση έτσι δεν ξέρουνε πότε και που θα τελειώσει.

Ξεκινήσανε το 2007 με διαφορετικό όνομα Natural High και το αλλάξανε λόγο συνωνυμίας με αλλά συγκροτήματα. Σαν Natural High κάνανε ορισμένες συναυλίες, βγάλανε ένα σπλιτακι μαζί με τους Earth of distrust και Ism of Karawan και ένα demo το “Sadness Madness”. Σαν Reversed Nature συνεχίσανε τις συναυλίες σε τοπικά μαγαζιά της Αθηνάς και κυκλοφορήσανε δυο αυτοχρηματοδοτούμενους δίσκους το “Nature Reversed” και “Junkie for a guide”.

Info
Που: six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

Πότε: Πέμπτη 19 Ιουλίου

Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος ελεύθερη

T: +30 210 3210510

W: http://sixdogs.gr