Δημόσια συγνώμη στη Τουλίζα για το πορνοβίντεο!

13.07.2012
Θριαμβολογώντας έφτασε η ελληνικής καταγωγής σταρ στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου όπου και δέχτηκε τη συγνώμη του πρώην της για τη διαρροή του υλικού της σεξοκασέτας...

Η Τουλίζα Κοντοστάβλος (Tulisa Contostavlos) διακανόνισε την νομική εκκρεμότητα με τον Τζάστιν Εντουαρντς (Justin Edwards) αφού εκείνος παραδέχθηκε ότι είναι υπεύθυνος για τη κυκλοφορία του υλικού που εμφανίστηκε στο διαδίκτυο.

Η Τουλίζα δήλωσε στους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους ότι ήταν πάρα πολύ χαρούμενη που η αλήθεια έλαμψε και στη δήλωση της πρόσθεσε "Αυτή τη φορά, ο Τζάστιν τα έβαλε με λάθος γυναίκα. Είμαι ανακουφισμένη που αυτό τελείωσε επιτέλους. Ήταν δύσκολοι μήνες και δεν μου άρεσε καθόλου όλο αυτό που πέρασα. Οι πράξεις του έγιναν για να βγάλει λεφτά εις βάρος μου και να καταστρέψει την καριέρα μου, αλλά δεν κατάφερε τίποτα από όλα αυτά. Στέκομαι εδώ σήμερα πιο δυνατή και πιο σοφή, ως γυναίκα που έμαθε από την εμπειρία της".

Και συνέχισε "Είμαι αηδιασμένη από τον Τζάστιν και στεναχωρημένη από τον κόσμο που πίστεψε ότι έβγαλα εγώ το υλικό για διαφημιστικούς λόγους. Η αλήθεια κυριάρχησε και μετά από μήνες που έλεγε ψέματα στο κοινό και στο Δικαστήριο, ο Τζάστιν επιτέλους παραδέχθηκε την ενοχή του.

Και πρόσθεσε "θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους με στηριξαν και με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου και τους θαυμαστές μου. Με αυτή τη στήριξη έμεινα δυνατή και κέρδισα τη μάχη".

"Είμαι πολύ χαρούμενη που η αλήθεια είναι στον αέρα. Είναι μία νέα αρχή για μένα, και σήμερα, ημέρα και των γενεθλίων μου θα το γιορτάσω. Ξεκινάω, φεύγοντας για Ιμπιζα'.

Ο συνήγορος της Τουλίζα, κος Κόαντ είπε ότι ο Τζάστιν δεν ήταν παρών αλλά δεχθηκε όλα όσα είπε η δις Κοντοστάβλος, και δε θα μιλήσει περαιτέρω δημοσίως για τη σχέση τους. Ομολόγησε ότι προκάλεσε την δημοσιοποίηση χωρίς τη γνωση ή τη συγκατάθεση της Τουλίζα, με το να το δώσει σε τρίτους μετά απο εμπορική συναλλαγή και πρόσθεσε ότι εκφράζει την ειλικρινή του συγνώμη στην κυρία Κοντοστάβλος, την οικογένειά της και τους θαυμαστές της.

Ε.Σ.